NIVES IVANKOVIĆ

Ne volim nježne, već čvrste, sportske masaže

24.06.2010 u 10:22

Bionic
Reading

Temperamentna splitska glumica Nives Ivanković zapanjujuće dobro nosi svoje 42 godine, a svoj dobar izgled zahvaljuje genetici, hiperaktivnosti, plivanju, masaži, živciranju, životu bez auta...

Nives Ivanković ljeto je dočekala u punoj formi. 'Sezonu kupanja otvaram već u svibnju. Dnevno odem najmanje tri puta do plaže, isplivam se i vratim obavezama', rekla je za Gloriju

Trenutačno njeguje dugu plavu kosu. 'Kažu da što je žena starija, licu više pristaju svjetliji i nježniji tonovi, pa ću se vjerojatno zadržati na ovoj nijansi. Ionako je najbliža mojoj prirodnoj, svijetlosmeđoj boji kose', otkrila je glumica.

Dužinu kose ne mijenja s godinama, jer su je kao djevojčicu uvijek šišali na kratko.

Na dijeti Nives nikad nije bila i misli da to ženama ne pomaže, sve je, kaže, u disciplini. Jede mnogo puta na dan, ali pomalo. Doručkuje, marenda, pa lagani ručak i tako redom… Niti se odriče, niti se prejeda.

Kad je u pitanju njega tijela, voli čvrste masaže, sportske. Od sunca se štiti ovisno o stupnju potamnjelosti. 'Svijetle sam puti pa prije ljeta odem dva-tri puta u solarij. Za prve dane na suncu upotrebljavam kremu sa zaštitnim faktorom 30. Kad već malo potamnim, mažem se maslinovim uljem', rekla je.

Za njegu lica upotrebljava kozmetiku Chanel, ljeti Eucerin. Sa sobom uvijek nosi sjajilo za usta, rumenilo i sjenilo za oči. Kaže i kako želi starjeti dostojanstveno, bez plastične kirurgije.