Ljepota PRIRUČNIK ZA MODERNE ŽENE

I Renata Sopek ima svoju knjigu 'Zdrava i fit'

  • Autor: M. B.
  • 26.5.2010 8:57:35
  • 25.5.2010 20:16:01

Renata Sopek i dr. Lejla Kazinić Kreho zajedno su osmislile recepte i vježbe na temelju najnovijih nutricionističkih istraživanja koje bi trebale omogućiti ženama da se lakše nose sa suvremenim životom

RTL-ova voditeljica, autorica i trenerica fitnesa brojnih DVD-a Renata Sopek u restoranu Apetit promovirala je knjigu Zdrava i fit s autoricom doktoricom Lejlom Kazinić Kreho.

Radi se o jedinstvenom priručniku s receptima za modernu i zdravu prehranu te vježbama za blistav izgled i životnu vedrinu.
Vježbe u knjizi pokazuje Renata koje je snimala u ožujku u studiju Alfa-filma kada nam je otkrila ponešto o knjizi i samim vježbama.

'S mentorom, profesorom kineziologije Marinom Bašićem radila sam na vježbama koje se trudimo prikazati na pravilan način u knjizi za modernu ženu u kojoj ćemo objediniti vježbe i zdravu prehranu.'

Među ostalim, u knjizi će se naći poglavlja 'stres i vježbanje' te 'seks i vježbanje', što će atraktivna Sopek vrlo spretno pokazati.

'Postoje vježbe koje opuštaju mišiće i na koje možete utjecati takvim načinom vježbanja, no ne možete utjecati na tehniku, već na to da se tijekom prakticiranja ljubavi osjećate bolje', ispričala nam je Renata u ožujku, a sada je knjiga na tržištu, pa tko želi izgledati fit i biti zdrav, neka posegne za priručnikom.

Nakon promocije gosti su imali prilike kušati delicije koje su zajedno osmislile Renata i doktorica Kazinić Kreho.
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više