NINA MORIĆ

Tuži bivšeg muža zbog izmišljenog intervjua

21.01.2009 u 10:00

Bionic
Reading

Utjehu nakon suprugovog preljuba i pokušaja samoubojstva Nina Morić potražila je u Zagrebu, no uslijedio je novi šok – u magazinu Chi osvanuo je njezin intervju koji ona nikad nije dala

Iza izmišljenog intervja u talijanskom magazinu Chi stoji njezin, sada već bivši, muž Fabrizio Corona i njegov prijatelj, tvrdi Nina. Ona je za Story izjavila da zbog te spačke koja ju je jako povrijedila njezina odvjetnica Daniela Missaglia sprema tužbu.

'Intervju je napisao prijatelj mog bivšeg supruga', tvrdi Nina, dodajući da nikada nije izjavila ono što stoji u intervjuu, primjerice: 'Mislim da je nemoguće da Fabrizio voli drugu ženu, nikad ga nijedna neće usrećiti kao ja.'

Nina je ovih dana dala ekskluzivni intervju za talijanski magazin Diva e Donna u kojem je opisala kako je izgledala kobna večer tijekom koje je popila dvadeset tableta za spavanje.

'Moj muž Corona ostavio me samu s djetetom za Božić, otišavši s ljubavnicom Belen Rodriguez na Maldive. Kad sam ih nazvala na mobitel, bili su u njezinoj kući. Na pitanje što rade, Belen mi je odgovorila da se seksaju. Samo par dana prije svega toga Fabrizio mi je rekao da me voli i da želi obnoviti našu obitelj', izjavila je Nina za Diva e Donnu.