KAKAV PRIZOR!

Najseksi neženja oduzima dah u kupaćim gaćicama

13.10.2014 u 10:39

Bionic
Reading

Joe Manganiello plijeni pozornost gdje god da se pojavi, a posebno je atraktivan dok oskudno odjeven trči po plaži

Kada, prema mišljenju mnogih žena diljem svijeta, najzgodniji muškarac zaigra američki nogomet na plaži, to je vijest ugodna oku. Naravno, Joe Manganiello plažom je trčkarao u kratkim hlačama pa je javnost još jednom mogla uživati u pogledu na njegov torzo.

Joe je ugodno vrijeme proveo u društvu Matta Bomera i Adama Rodrigueza na otoku Tybee gdje snimaju 'Magic Mike XXL'. Najnovije fotografije zgodnog glumca još su jednom podsjetile javnost da je titula najzgodnijeg neženje, koju je dobio ljetos, itekako opravdana.

Holivudski Adonis najpoznatiji je po ulozi seksi vukodlaka Alcidea u HBO-voj seriji 'Okus krvi', a redateljski debi imao je nedavno s dokumentarcem 'La Bare'. U intervjuu za časopis People otkrio je svoje male seksi tajne. Priznao je da mu je prva ljubav bila princeza Leia, ali i da se nakon prvog poljupca osjećao kao da je odletio na drugi planet.

A na što treba računati odabranica njegova srca? 'Dijelom sam Sicilijanac. Strastven sam i temperamentan. Ako se ne volite igrati s vatrom, onda možda nisam prava osoba za vas', istaknuo je svojedobno markantni glumac.