KAO BOŽANSTVO

Angelina u vjenčanici izgleda nestvarno lijepo

03.09.2014 u 09:09

Bionic
Reading

Angelina Jolie u vjenčanici s potpisom Ateliera Versace lijepa je poput božice. Bez suvišnog nakita, s raskošnim velom u jednostavnoj bijeloj haljini najiščekivanija mladenka zasjala je u punom sjaju

Naime, ekskluzivna fotografija s vjenčanja godine opravdala je sva modna očekivanja. Na prvi pogled klasična bijela duga, s potpisom dizajnera Luigija Massija iz Ateliera Versace, a opet posebna, s pečatom Angiene djece.


Naime, stražnji dio vjenčanice i veo bili su ukrašeni crtežima Angelinine i Bradove djece. Inače, najičekivanije slike s vjenčanja koje se najavljuje godinama, izašle su na naslovnicama časopisa Hello i People, čime su napokon otkriveni detalji ceremonije koja se održala  francuskom dvorcu Chateau Miraval.

No ono što je sve zanimalo upravo je vjenčanica u kojoj je Angelina izgledala prekrasno.

Angelina Jolie


'Bilo nam je važno da dan bude opušten i pun smijeha. Bio je to tako važan dan koji smo htjeli podijeliti sa svojom djecom i veoma sretno razdoblje za našu obitelj', izjavili su Brad i Angelina. A da su doista uživali u velikom danu, pokazuje i fotografija cijele obitelji.

Mladenku su do oltara otpratili Maddox (13) i Pax (10), Zahara (9) i Vivienne, (6) držale su cvijeće, a Shiloh (8) i Knox (6) nosili su vjenčano prstenje.