DOKAZI SU TU

Jennifer Lopez – kraljica dubokih dekoltea

15.08.2014 u 07:00

  • +16

Jennifer Lopez, kraljica dubokih izreza i dekoltea

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Bionic
Reading

Jennifer Lopez jedna je najbogatijih žena na svijetu, a svojom famoznom linijom može se mjeriti i s dvostruko mlađim kolegicama

Napunila je 45 godina i svijet joj se divi, jer Jennifer ima sve što bi jedna žena mogla poželjeti – glas, stas i nevjerojatan smisao za biznis.

No da ne bi bilo zabune, slavna latino diva jako puno radi na svojoj senzacionalnoj liniji. Osim što priroda posla zahtijeva da bude u formi jer nije lako skakutati i plesati na pozornici tijekom koncerta, Jennifer je vrlo disciplinirana kada je u pitanju zdrav način života.

Glamurozna pjevačica stoga sasvim zasluženo koristi svaku priliku da odjene neku lijepu haljinu i osjeća se poput najljepše žene na svijetu. A svijet posebno voli kada bira haljine dubokih izreza

Seksipilna pjevačica karijeru je započela kao plesačica u komediji 'In Living Color'. Nakon toga dobila je uloge u mnogobrojnim filmovima od kojih su neki postali pravi hit.

Debitantski album 'On the 6' objavila je 1999. godine. Nakon toga, nizala je uspjeh za uspjehom, a Billboard ju je rangirao na 27. mjesto najuspješnijih izvođača 2000-ih.