ZNA KAKO

Evo zašto Nevena Rendeli na plaži uvijek izgleda šik

11.07.2013 u 09:32

Bionic
Reading

Zgodna voditeljica obožava odmor u tišini i krugu prijatelja, uz dobru knjigu i minimalnog make-upa. Otkrila nam je zašto njezini badići uvijek izgledaju novo i svježe, što najviše voli nositi ljeti te kako se njeguje

Zanimalo nas je što šarmantna voditeljica uvijek nosi sa sobom na plažu, a za razliku od nekih kojima je potrebna samo krema, ručnik i naočale, Nevena nosi puno više stvari.

'Uvijek nosim veliku torbu za plažu jer nikad ne znam što će mi zatrebati. Unutra je uvijek knjiga, mobitel, krema za sunčanje, sunčane naočale i marama za kosu. E da, i bez novčanika ne bih daleko dogurala', odgovara Rendeli.

Ono bez čega nikako ne izlazi iz kuće je i zaštitna krema za lice i to s faktorom 50 plus.

'Budući da sam posljednjih nekoliko ljeta provela na terenu i na suncu radeći emisiju 'Boje turizma', vidljive su posljedice i na mojoj koži. Nažalost, dobila sam mrlje na licu, koje moja kozmetičarka Manuela Šapro uspješno rješava, no na sunce više ne izlazim bez faktora 50 za lice. I za kosu mi je uvijek potreban neki preparat jer je plava i suha', otkriva lijepa voditeljica. Osim što se štiti kremama, nakon sunčanja nanosi i kantarionovo ulje koje kožu čini svilenkastom i zadržava ten.


Za trendi izgled na plaži, Nevena ima i super trik. Naime, odnedavno kupuje rasparene kupaće kostime pa se uvijek čini kao da ima neki novi badić.

'Imam tri i to mi je čisto dovoljno', rekla je Nevena odgovarajući i kako je toples OK, ali na pustoj plaži. Ljeti pak nije ljubiteljica make-upa.

No i ona ima svoj modni adut u rukavu, a it komad za ovo ljeto su joj cipele s punom petom i špagerice.

'Ne volim make-up ljeti, ali uvijek stavim malo bronzera. Što se tiče ljetnog outfita, danju je to badić i hlačice, navečer dodam majicu. OK, ponekad i neku lijepu haljinu odjenem', kaže Nevena.