Ljepota ZBOGOM SALU

Poznati Hrvat priznao ovisnost o liposukciji

Jedan od najvećih muških pobornika estetskih zahvata s naše estrade, Boris Kosmač, otkrio je zašto je postao rekorder po broju liposukcija

'Oduvijek sam imao problema sa suvišnim kilogramima, a kako sam veliki hedonist, liposukcija mi se činila najboljim načinom da ih se riješim. Ne mogu reći da me nije bilo strah, upoznat sam bio s rizicima, no mojih 95 kilograma na 172 centimetra visine bili su dovoljan motiv', rekao je Boris Kosmač, pjevač-imitator, za Gloriju.

Nakon dva i pol sata operacije bio je pet kilograma lakši, a ostao je dva dana u bolnici. Nakon toga se vratio svakodnevnim aktivnostima, da bi se konačni rezultat vidio nakon mjesec dana, kada je prestao nositi steznik.

No, kako se nije pridržavao preporuke da pripazi na prehranu i bavi se tjelesnom aktivnošću, kile su se vratile. Tri godine kasnije već je ponovio zahvat, u Zürichu, uz pet puta veću cijenu nego u Zagrebu, što će reći da je platio 15.000 eura.

Treću je obavio nakon devet godina u Zagrebu, a 2008. obavio je i četvrtu, kada je imao 88 kilograma!

Od tada vozi bicikl, pazi na prehranu te ide na leserske tretmane dvaput mjesečno. Sad ima 78 kilograma i zadovoljan je.

129428,190295 ,188218 ,216933
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više