NOVO iz L'Occitanea

Mirisna i uljepšavajuća kolekcija Pivoine delicate

02.05.2012 u 12:00

Bionic
Reading

Nazivaju ga mediteranskim cvijetom s tisuću latica… Svakog proljeća njegovi ružičasti cvjetovi priređuju nevjerojatan ples čarobnih boja i mirisa. Među tim prekrasnim raskošnim cvjetovima, gotovo je nemoguće odabrati najljepši. No ipak, postoji cvijet koji se svojom profinjenom ljepotom i nježnošću posebno ističe. To je božur iz vrtova gospodina Rivièra, međunarodno poznatog uzgajivača božura sa 160 godina dugom tradicijom

U proljeće, božur odijeva prekrasno ruho satkano od velikih cvjetnih latice koje blistaju u nježnim ružičastim nijansama, poput najfinije svile. Upravo ti nježni cvjetovi inspirirali su L’Occitane u kreiranju nove kolekcije mirisnih i uljepšavajućih proizvoda Pivoine Délicate. Osim očaravajuće toaletne vodice, L’Occitane vam predstavlja i proizvode za njegu tijela koji će vas osvojiti ženstvenim mirisom s profinjenim cvjetnim notama, te make-up za usne nježnih tekstura za zavodljive poljupce.

Postoji li ljepše proljetno ruho?

Eau de Toilette Pivoine Délicate, 75 ml

Profinjenost božura zarobljena u bočići…

Toaletna vodica Pivoine Délicate slavi najnježniji božur, velikih cvjetnih latica prekrasnih pastelnih nijansi. Njegov miris sjedinjuje svu profinjenost ruže i božura sa cvjetnom svježinom đurđice, čineći skladnu harmoniju cvjetnih mirisa i nježnih puderastih nota. Sadrži ekstrakt božura iz francuskog departmana Drôme.
Cijena: 304,00 kn

Duo Pivoine Délicate Gloss & Eau de Toilette intense, 2 x 5,5 ml

Neka vas obavije profinjen miris i sjaj jedinstvenog mirisno-uljepšavajućeg dua… Originalni duo za mirisne i uljepšavajuće dodire, sadrži intenzivnu toaletnu vodicu
Pivoine Délicate s profinjenim cvjetnim notama i balzam za usne – Gloss, koji usne obavija prekrasnim sjajem. Idealan duo proizvoda za svaku torbicu, za mirisne i
uljepšavajuće dodire kada god poželite!
Cijena: 153,90 kn

Uljepšavajući svjetlucavi puder Pivoine Délicate, 8 g
Za kožu blistavu poput cvijeta najnježnijeg božura… Mirisna i uljepšavajuća kolekcija Pivoine Délicate inspirirana je jednim od najprofinjenijih božura, koji u svom vrtu uzgaja gospodin Rivière. Uljepšavajući svjetlucavi puder, obogaćen prirodnim sastojcima i profinjenim mirisom, diskretnim sjajem naglašava i uljepšava tijelo i kosu.
Cijena: 230,90 kn


Krema za ruke Pivoine Délicate, 75 ml
Krema za ruke Pivoine Délicate obogaćena je karite maslacem, vitaminom E i ekstraktom božura iz francuskog departmana Drôme. Nemasna i lagana tekstura brzo se upija, hidratizira i štiti ruke od svakodnevnih štetnih vanjskih utjecaja. Vaše ruke su njegovane, meke i profinjeno namirisane nježnim, cvjetnim mirisom božura.
Cijena: 119,30 kn

Sjajila za usne: Rose Pastel, Rose Frémissant in Beige Grâcieux
Sjajila za usne laganih i neljepljivih tekstura 'sirupa' obavijaju usne sjajnim prirodnim nijansama, čineći ih punijima, zavodljivima i profinjeno namirisanima nježnim mirisom božura. Laka i neljepljiva tekstura 'sirupa' sadrži omekšavajući ekstrakt božura izfrancuskog departmana Drôme, koji štiti i njeguje vaše usne.
Cijena: 111,60 kn

Balzam za usne: Pêche Subtile, Pourpre Émouvant, Rose Pivoine
Njegujući balzami za usne prozračnih prirodnih nijansi božura, usnama vraćaju mekoću te ih obavijaju profinjenim sjajem. U limenoj posudici s motivom božura ovaj balzam za usne idealan je suputnik svake ženske torbice.
Cijena: 80,80 kn

Ruž za usne: Brun Discret, Corail Charman, Pivoine Délicate
Ruž za usne bogate njegujuće teksture obogaćen je omekšavajućim ekstraktom božura te namirisan profinjenim mirisom božura. Usne trenutno opusti i omekša te ih obavija prirodnim nijansama.
sjaja. Cijena: 138,50 kn