U 42. ŽARI I PALI

Savršeno tijelo Helene Christensen ostavlja bez daha

23.02.2012 u 09:37

Bionic
Reading

Možda su dani kada je bila jedna od Victorijinih anđelica iza nje, no fotografije na kojima Helena Christensen reklamira čipkasto i seksi donje rublje nove kolekcije Triumph Essence ostavljaju bez daha, a lijepa Helena pokazala je tijelo na kojemu bi joj pozavidjele i puno mlađe anđelice iz Victoria's Secreta

Lijepa 42-godišnja danska manekenka Helena Christensen novo je zaštitno lice Triumphove kolekcije Essence, a i sama je dizajnirala tri modela. Pozirajući u seksi gaćicama ukrašenima čipkom i prozirnim materijalom te nevjerojatno seksi steznoj podsuknji, Helena ostavlja bez daha, a rublje koje reklamira obećava zatezanje oblina i pomoć pri oblikovanju tijela. Pri pogledu na fotografije teško je odlučiti u čemu Helena izgleda najsenzualnije – crvenom čipkastom donjem rublju i halterima, bijelom korzetu, crnom čipkastom grudnjaku i uskoj podsuknji načinjenoj samo od čipke ili pak u grudnjaku i gaćicama boje kože.

Premda lijepoj manekeni steznici nisu potrebni, upravo ona sama kaže da je to ono što luksuzno donje rublje treba nuditi. 'Za mene je bitno da tvrtka donjeg rublja može gledati iz ženske perspektive. Donje rublje mora omogućiti ženi da se bolje osjeća u svojoj koži', kaže 42-godišnja Helena koja se, sudeći prema fotografijama, u svojoj koži osjeća sjajno.