TPORTAL.HR DAJE SVE OD SEBE

Dobitnici 5.12.

05.12.2011 u 09:00

Bionic
Reading

U novom tjednu akcija tportala 'Tportal.hr daje sve od sebe' svojim čitateljima donosi parfeme, kozmetiku, ulaznice za Novu godinu, poklon paket T-Coma i knjige.

Danas će nagrade osvojiti čitatelji koji prvi odgovore točno na nagradno pitanje u razdoblju od 15 do 16 sati!

Imena dobitnika i pripadajućih im nagrada objavit ćemo sutra, 6. prosinca.

Sudjelovanjem u nagradnjači sudionici se prijavljuju za bilo koju od navedenih nagrada. Kako bi nagradili što više čitatelja navedene dnevne nagrade ćemo raspodjeliti na više dobitnika. Dnevne nagrade će biti rapoređene u poklon pakete koji će sadržavati jednu ili više nagrada.

Everet je ovog tjedna posebno darežljiv te će vas tako razveseliti Collistarovim poklon setom, parfemom Bulgari Aqva i Shiseido Shimmering Eye Colorom.


Collistar
PROFUMO DEI SENSI aromatična vodica za tijelo sa cvjetnim ekstraktima. Senzualan, osvježavajući i hidratantni. Miris koji je intenzivan i nježan, obogaćen hidratantnim i osvježavajućim ekstraktima.
BODY CREAM – krema za tijelo sa esencijalnim uljima i cvjetnim ekstraktima. Ova ultra bogata krema sa posebnim dubinskim upijanjem i delikatnim, luksuznim mirisom osiguravan svilenkastu i nježnu kožu tijela, glatku poput porculana.


Shiseido Shimmering Eye Color
U virtualnoj poplavi informacija u modernom društvu naš pristup onome što je dostupno je praktički neograničen u ovom trenutku. Ljudi se ne moraju zadovoljiti sa ničim nezadovoljavajućim. Ideja je sada svesti stvari na minimum, i pobrinuti se da svaka od njih omogućuje maksimalne performanse. Shimmering cream eye color je idealna za ova vremena.
Sjenilo klizi preko kapaka, stvarajući luksuzan izgled u trenu. Nema potrebe za nanošenjem baze za sjenilo, ili sjenila u prahu na vrhu. Shimmering cream eye color daje snažnu definiciju boje sa diskretnim sjajem i čini da oči izgledaju kao da su ukrašene draguljima. Jednostavan čin nanošenja sjenila trenutno podiže Vaše raspoloženje.
Shimmering cream eye color traje nevjerojatno dugo. Boja traje i traje, ne skuplja se se u naborima i ne blijedi. Izgled tek nanešene boje, sjaja i svježine takav ostaje cijeli dan i cijelu večer. Kremasta tekstura daje osjećaj vlage i ugode na kapcima koji inače imaju naviku sušiti se.
12 prekrasnih nijansi (Mist, Magnolia, Techno gold, Patina, Moss, Sable, Meadow, Purple Dawn, Leather, Tin, Angel, Caviar)
Dokazan 16-satni učinak trajnosti
Sadrži Super Hydro-Wrap Vitalizing DE, originalni Shiseido hidratantni sastojak
Dermatološki i oftamološki testirano.


Bulgari Aqva

AQVA POUR HOMME je miris opojne svježine vode, preplavljen bogatstvom mora, miris naranči i elemenata zemlje. Njene prirodne note prizivaju neusporediv sjaj i zanimljivost novog Bvlgari mirisa za muškarca.
Muškarac koji ga upotrebljava, pomiren je u sebi i bez zadrške se prepušta prirodi u kojoj uživa poput djeteta. Kreće se urođenom lakoćom i sa užitkom se prepušta ritmu svakog trenutka. Tajanstven je poput prirode, poštuje njenu silinu i veličanstvenu ljepotu njenih elemenata, naročito morskih. Istovremeno je izvrstan poznavalac vlastite naravi, teži mudrosti, čistoći tijela i duha. Njegova istinska muževnost se odražava u jednostavnosti življenja. Njegova zrelost u djelovanju i humanost emocija opisuju ga kao intuitivnog muškarca sa iznimnom ljubavi prema životu.

Bio&bio je pripremio tri Primavera dezodoransa.

Primaverin novi organski dezodorans pruža 24-satnu zaštitu, ne sadrži aluminijske soli, a budući da nije antiperspirant, omogućava normalno znojenje. Dezodorans s ovako dugotrajnom zaštitom po prvi se puta pojavljuje u prirodnoj kozmetici i svojevrstan je novitet. Glavni sastojak ovog preparata su eterično ulje limete koje budi kožu svojim blagim astringentnim i antiseptičkim djelovanjem, dok blagi miris stimulira osjetila. Eterično ulje limete osvježava kožu svojim blagim astringentnim i antiseptičkim djelovanjem, dok blagi miris stimulira osjetila, organsko eterično ulje đumbira zahvaljujući svojim protuupalnim svojstvima umiruje kožu, ekstrakt kalamansija bogatog vitaminom C i limunskom kiselinom daje snažne aktibakterijske dobrobiti, a antibakterijska vodica organske kadulje spriječava nastanak bakterija koje uzrokuju nastanak neugodnog mirisa.

Mozaik knjiga poklanja po dva primjerka knjige 'Sestra', autorice Rosamnud Lupton te dva primjerka knjige 'Žena zmija', autorice Jean Plaidy.


'Sestra'

Kad Beatrice usred nedjeljnoga ručka primi šokantan telefonski poziv iz kojega dozna da joj je mlađa sestra Tess nestala, ukrcat će se na prvi zrakoplov i krenuti kući u London. Ali kad sazna okolnosti vezane uz Tessin nestanak, zapanjena je kad spozna koliko zapravo malo zna o životu svoje sestre unatoč tome što je smatrala da su vrlo bliske i povezane. Vrlo će brzo shvatiti da je potpuno nepripremljena za užasavajuće istine s kojima se mora suočiti. Policija, Beatricein zaručnik, pa čak i njezina majka prihvaćaju da su izgubili Tess, ali Beatrice ne želi prihvatiti tu zastrašujuću činjenicu pa se upušta u opasno putovanje u želji da, po bilo kojoj cijeni, sazna istinu.



'Žena zmija

Mrka pogleda i slomljena srca, četrnaestogodišnja Katarina Medici ujahala je u Francusku. Došla je kao nevina djevojka, odvojena od lijepog i obožavanog mladića da sred najrazvratnijeg europskog dvora postane nevoljka nevjesta a onda strastvena, ali neželjena supruga Henrika Orleanskog, drugoga sina francuskoga kralja. Bijesna, ponižavana i razdirana ljubomorom, krišom je gledala Henrikovo ljubavne avanture i počela snovati osvetu. Prvo kao prestolonasljednica a potom kao francuska kraljica, gotovo je trideset godina živjela s mislima o ubojstvu koje se nije usuđivala počiniti. Iz svih tih godina zlokobnih priprema i neuzvraćene ljubavi rođena je „Žena Zmija“, žena koja je djelovala iz sjene, brzo i ubojito. Bila je okružena blistavim osobama najraskošnijeg, najumnijeg i najnemoralnijeg dvora u Europi, među kojima su bili kralj Franjo, najveći ljubavnik stoljeća, koji žudi za znanjem koliko i za tjelesnim užicima; Anne d'Etampes, njegova omiljena, ali nevjerna ljubavnica; čudesna, mlada Marija Stuart; lukavi papa Klement; Alessandro, firentnski luđak i, naposljetku, dvoje ljubavnika čija je veza bila jedna od najdužih u francuskoj povijesti − Diane de Poitiers i Katarinin muž Henrik. Ali ovo je Katarinina priča − pripovijest o djevojci koja odrasta u gorčini i poniženju u čudesnu i đavolsku ženu. To je pripovijest o zaljubljenoj Katarini Medici.

Afrodita će vas razveseliti s četiri paketa iz ženske linije (oliva, aroma, badem) i jednim iz baby linije.

Nova, vrlo nježna dječja kozmetika s prirodnim bio-nevenom sadrži do 96,5% prirodnih sastojaka i sastojaka prirodnog izvora. U Kozmetici Afrodita izabrali su samo najbolje i spojili ih u vrhunskim formulama koje osjetljivoj dječjoj koži nude izvrsnu zaštitu i blagu njegu.
100% bez parabena, parafina, silikona, dodanih sredstava za bojanje i parfimirani hipoalergenim parfemom zbog kojih je manja mogućnost pojave alergija.
Dermatološki provjereno uz kontrolu pedijatara.

Iz bogatstva listova i plodova masline u Afrodit su crpili inspiraciju za novu liniju, koju su nazvali jednostavno 'Oliva'.
'Aroma' - cjelovita njega ruku i noktiju. Njegovane ruke odnosno nokti bitan su dio čovjekove osobnosti i često predstavljaju prvi ili bar jedan od prvih kontakata s drugim ljudima. U Kozmetici Afrodita u tu su svrhu razvili kozmetičku liniju za njegu ruku i noktiju AROMA.
BADEM mlijeko za njegu tijela s bademovim proteinima i matičnom mliječi koje puni kožu s vlagom i energijom, štiti je od prekomjernoga gubitka vlage i ugodno je omekšava. Povećava gipkost i zdravi sjaj te kožu više nego vidno pomlađuje.
BADEM uljni gel za tuširanje vlaži & štiti, koži pruža svježinu, baršunastu mekoću i svilenkastu glatkoću. Učinkovito štiti od isušivanja te produljenoga učinka vlaženja i hranjenja, stoga je posebno primjeren za suhu i dehidriranu kožu. Nakon tuširanja uljnim gelom koža je dugo mladalački svježa, podatna i mirisna.

Fraktura ljubiteljima dobrog štiva poklanja čak pet primjeraka knjige 'Anđelova igra', autora  Carlosa Ruiza Zafóna.


'Anđelova igra

Glavni junak je pisac koji danju u napuštenoj palači u Barceloni pod pseudonimom piše senzacionalističke romane, a noću barokne priče o gradskom podzemlju. Jednoga dana dobiva ponudu da napiše roman koji će dotaknuti srce i maštu...

Dočekajte Novu godinu u kinu Tuškanac - poklanjamo vam 2x2 ulaznice za najluđu noć.

Neki tvrde da je znanstveno dokazana činjenica da će godina u koju ćemo doskora ući biti i zadnja u životu domicilnoga nam plavoga planeta, što znači, zapravo, da ćete mjesto za doček 2012. morati odabrati promišljenije no ikada! Da vam ta sudbonosna proslava ostane u vječnom pamćenju ovaj put se odsudno pobrinuo Hrvatski filmski savez koji u kinu Tuškanac organizira, u stilu starih dobrih vremena, sasvim originalnu gastronomsko-filmofilmsku feštu, idealnu za one koji dočeke vole začiniti, osim poslovičnim šampanjcem, i prstohvatom svježega celuloida i uhu ugodnih uvijek zelenih melodija te laganu prepuštanju novogodišnjim nostalgijama. Uz dvije ekskluzivne filmske projekcije (prije - i poslije ponoći), prva je klasična filmska komedija 'Silom dadilja' iz 1934. godine velikoga Howarda Hawksa s Cary Grantom i Katharine Hepburn te kino premijeru lepršavog i duhovitog ljubavnog mjuzikla 'Ljubav i cigarete' s raspjevanim glumačkim zvijezdama Jamesom Gandolfinijem, Susan Sarandon, Kate Winslet, Christopherom Walkenom i Steve Buscemijem, a u suradnji s domaćim distributerima, uz program na filmu zabilježenih proslava Novih godina u prošlome stoljeću i početkom ovoga, te prigodnu filmsku glazbu i primjeren gastronomski meni i za one koji žele procijeniti dobar zalogaj barem malo radije od kulture. Doček 2012. tako će vas katapultirat u sjećanja na svijetlu budućnost, u neka bolja nova vremena. Treba li uopće reći da će kino Tuškanac na jednu večer biti vremeplov u kojem se nikada ne predviđa onaj rečeni smak svijeta.

Iz Formasane nam dolazi Gatineau Coffret Defi Lift 3D, a nagradit ćemo dvije čitateljice.

DefiLIft 3D anti-age krema za lice sadrži Botufix koji učvršćuje kožu i smanjuje vidljivost bora. Defi lift 3D balzam sadrži visoku koncentraciju hijaluronske kiseline
i Volulifta za regeneraciju i redefiniranje konture usana, a ima teksturu gel-kreme.

T-Com će nagraditi dvoje čitatelja poklon paketom, koji sadrži ruksak za laptop i ručnik za plažu.

Nagradno pitanje potražite ovdje u 15 sati!


Dobitnici nagrada:

Vera Tomić iz Samobora (Collistar poklon set)

Jelena Rupić iz Sesveta (Bvlgari Xmss Sset AQVA PH)

Katarina Blažević iz Slavonskog Broda (Gatineau Coffret Defi Lift 3D)

Marina Biljak iz Trilja (Gatineau Coffret Defi Lift 3D)

Natalija Godinić iz Zagreba (Shiseido Shimmering Eye Color i dvije ulaznice za doček Nove godine)

Martina Knežević iz Zagreba (T-Com poklon paket i knjiga 'Anđelova igra')

Goran Stančić iz Zagreba (T-Com poklon paket i knjiga 'Anđelova igra')

Željka Šonjić iz Duge Rese (Afrodita paket iz ženske linije Almond i knjiga 'Sestra')

Nikolina Harapin iz Krapine (Afrodita paket iz ženske linije Olive i Primavera dezodorans)

Ana Dokoza iz Zadra (Afrodita paket iz ženske linije Almond/melon i knjiga 'Anđelova igra')

Mirna Glavaš iz Bizovca (Afrodita paket iz ženske linije Aroma i knjiga 'Anđelova igra')

Mirela Petrović iz Slavonskog Broda (Afrodita paket iz baby linije i knjiga 'Anđelova igra')

Matej Majdenić iz Zagreba (knjiga 'Sestra' i dvije ulaznice za doček Nove godine u kinu Tuškanac)

Andja Arlavi iz Osijeka (knjiga 'Žena zmija' i Primavera dezodorans)

Martina Lukinec iz Varaždina (knjiga 'Žena zmija' i Primavera dezodorans)


Dobitnici iz Zagreba i okolice će o preuzimanju nagrada biti obavješteni putem maila, a dobitnicima izvan Zagreba nagrade ćemo poslati poštom na kućnu adresu.