NAGRADNJAČA

Nova Lierac linija Initiatic

02.09.2011 u 12:11

Bionic
Reading

Nova linija Initiatic kreirana je za njegu kože mladih žena, a namijenjena je borbi protiv prvih bora. Upotrebom kreme i fluida postiže se smanjena vidljivost prvih bora, koža postaje glađa, hidratizirana i blistava. Preporučuje se koristiti od 30-te godine života. Tportal.hr sovjim čitateljicama poklanja po jednu kremu i emulziju iz linije Initiatic

Glavni izazov za laboratorij Lierac bio je osigurati brz i efikasan odgovor na oštećenja mitohondrija i na taj način spriječiti pojavu prvih bora. Kao rezultat rada stručnjaka Lierac laboratorija stvoren je prvi ekskluzivni kompleks koji se sastoji od peptida visoke tehnologije i ekstrakta biljke goji, koji djeluje na enzim akonitazu i na taj način vraća stanični metabolizam u optimum i zaglađuje bore u ranoj fazi pojavljivanja.

Taj kompleks peptida i ekstakat biljke goji pomažu reaktivirati i stimuliraju staničnu aktivnost u koži tako da koža izgleda vidljivo zategnutija.

Initiatic krema bogate je teksture i daje koži baršunasti osjećaj. Preporučuje se za suhu kožu ili za njegu tijekom zimskog perioda. Specifični sastojci su ekstrakt ulja kamelije te 1% shea maslaca. Nanosi se ujutro i/ili navečer na čistu kožu. Idealna je podloga za šminku. Sadrži nježne osvježavajuće mirise na bazi latica cvijeta Fresia i crvenog čaja.
Cijena 299 kn, 40 ml, posudica

Initiatic emulzija preporučuje se za normalnu do masnu kožu. Nanosi se ujutro i/ili navečer na čistu kožu. Idealna je podloga za šminku. Sadrži nježne osvježavajuće mirise na bazi latica cvijeta Fresia i crvenog čaja.
Cijena 299 kn, 40 ml, bočica s pumpicom

Emluziju je osvojila Katarina Marić, a kremu Renata Horak

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.