IZ LABORATORIJA HELENE RUBINSTEIN

Prodigy Powercell - prvi proizvod koji koži vraća mladenački izgled

16.07.2011 u 19:50

Bionic
Reading

Prodigy Powercell je rezultat opsežnog istraživanja Laboratorija Helena Rubinstein i jedinstvenog eksperimenta koji je proveo Laboratorij za uzgoj kože u Lyonu, Francuska – renomirani međunarodni institut za obnovu kože – primjenom i proučavanjem djelovanja biljnih matičnih stanica Oceanic Criste na kožu rekonstruiranu in vitro. Prodigy Powercell dubinski pomlađujuća njega kože za sve žene koje žele uložiti u svoju ljepotu koristeći najbolja tehnološka otkrića kako bi postigle svojstva mladenačke kože

Ovaj nevjerojatan proizvod za njegu kože nastao je kombinacijom pomlađujućeg potencijala biljnih matičnih stanica i vrhunskog znanja i iskustva na području obnove i uzgoja kože. Maksimalno iskoristivši izvanredna otkrića na području inženjeringa tkiva i biljnih tehnologija, Prodigy Powercell je proizvod za njegu kože o kakvom bi vizionarka Helena Rubinstein sanjala.

Dokazana su izuzetna biološka svojstva biljnih matičnih stanica Oceanic Criste koji se nalaze u prodigy Powercellu. Ovaj dragocjeni koncentrat biljnih matičnih stanica djeluje na tri glavna anti-agemehanizma stanica kože, obnovu stanica, obnovu tkiva  obranu od radikala.Koža ima izuzetan instinkt za opstankom i potencijal za samoobnovu stvaranjem novih stanica. Stanična energija dijelom služi za zaštitu kože od svakodnevnih agresija, a dijelom za njezino obnavljanje. Starenjem i svakodnevnim utjecajem mikro-agresija, energija potrebna za obnovu se smanjuje i usmjerava na zaštitu.
Iznimne regenerativne sposobnosti kože se iscrpljuju, te je obnova sporija i manje učinkovita, slabi struktura unutrašnjeg sloja, a vanjski sloj postaje sve tanji. Potrebna je dodatna energija za jačanje stanica kože.

Snažno regenerativno djelovanje Prodigy Powercella pruža dnevnu njegu kože s učinkom istinske samoobnove za mladenački izgled. Niz pokusa in vivo i in vitro omogućio je otkrivanje iznimnih dobrobiti koje vam Prodigy Powercell pruža iz dana u dan: smanjuje se broj bora, učvršćuje tonus i vraća sjaj, uz antioksidativno djelovanje
i 24-satnu hidrataciju za vidljivo mlađu kožu.

MPC za proizvode iz linije Prodigy Powercell su slijedeće:
Prodigy Powercell serum 30ml – 670HRK
Prodigy Powercell dnevna krema 50ml – 790HRK

Prodigy Powercell Eye care 15ml – 490HRK

Helena Rubinstein proizvodi se od sredine srpnja mogu pronaći ekskluzivno u Mueller parfumerijama City centar i Garden mall.