IDEALNA TEŽINA

Severina vježbom došla na 58 kilograma

29.06.2011 u 13:59

Bionic
Reading

Svoju vitku liniju i tijelo bez grama sala lijepa Severina, osim genetici, ima i zahvaljujući disciplini, svakodnevnom trčanju, pravilnoj prehrani i vježbanju

Naime, Severina sa 171 centimetrom visine ima idealnih 58 kilograma, a tajna je kako je otkrila za 24 sata u promjeni načina života. Ujutro trči, vježba i, naravno, svakodnevno pazi na prehranu. Svako jutro, naime, hoda pola sata, jede tri puta na dan u razmacima od četiri sata i dva puta tjedno vježba u teretani.

Otkrila je i kako ponekad vježba uz Vesnu Mimicu, a uz videokasetu Cindy Crawford nikada nije ni pokušala.

'Vesna Mimica mi je super. Nekad se s njom ujutro, dok je gledam na televiziji, razgibavam. Vježbe su joj super. Ona je legenda. Imala sam i videokasetu Cindy Crawford, ali samo zato što su neki htjeli da snimim nešto slično. S njom nisam nikad vježbala', rekla je Severina za 24 sata.

Iako je posljednjih mjeseci smršavjela i sada ima 58 kilograma kaže kako nije namjerno gubila na kilaži nego je jednostavno iz temelja promijenila način života.

'Za sve je kriva pravilna ishrana i treninzi. Sve vježbe koje vježbam nisu na spravama već na podu. Dugo vježbam na takav način jer se mišići ne jačaju već se fino razvlače, a mogu ih raditi bilo gdje - doma, u hotelskoj sobi i u prirodi', dodala je.

Kaže kako se prestala šminkati, a ne stavlja čak ni rumenilo, ni maskaru, pa ni kremu za zaštitu od sunčanih zraka jer smatra da se koža može sama obraniti. Osim toga, zaručnik Milan Popović prenosi joj znanje i filozofiju kineske medicine.