Ljepota MLOHAVE NADLAKTICE

Imate li problema sa šišmišjim krilima?

  • Autor: tportal.hr
  • 29.4.2011 15:35:27
  • 29.4.2011 15:24:16

Zbog manične opsjednutosti izgledom nogu i stražnjice nemojte zapostaviti ono što svi vide – opuštene nadlaktice!

Sve više izbjegavate odjeću bez rukava? Nelagodu zbog neuglednih nadlaktica, poznatih i kao 'šišmišja ili batmanovska krila', riješite ciljanim vježbama i nanošenjem specijaliziranih krema masažnim pokretima. Nakon 35. rođendana povećava se vjerojatnost pojave omraženih 'krila' na mjestu nekadašnjih mišića. Što tu poražavajuću činjenicu duže ignorirate, problem je teže rješiv.

Vježbe za nadlaktice: ako niste ljubiteljica klasičnih sklekova, izvodite 'ženske' oslonjeni na koljena umjesto na prste stopala. Nakon prvih 10 sklekova, načinite pauzu oslanjajući se na podlaktice u tzv. 'uporu'. Laktovi su na podu u širini ramena, a šake ispred glave. Oslonite se na podlaktice, a noge ispružite i skupite kao da izvodite klasične sklekove. Zadržite položaj u uporu što duže možete, recimo 30 sekunda. Da se kralježnica ne bi uvijala, 'pridržavajte' je stisnutim trbušnjacima, pri čemu je stražnjica malo izdignuta. Ponovite pet ženskih sklekova pa se opet zadržite u uporu na podlakticama. Svaki dan izvedite sklek više i produžite upor za još deset sekunda, dok ne budete mogli izdržati čitavu minutu.

Ojačajte bicepse izvodeći 'uspravne' sklekove ruku podignutih u visini ramena i dlanova prislonjenih na zid.

Tricepse će aktivirati 'obrnuti' sklekovi, tako da se leđima okrene kadi i dlanovima uhvatite za njen rub. Ispružite noge i izvedite prvih pet 'obrnutih' sklekova.

Združenim djelovanjem kozmetičkih preparata i vježbama ubrzat ćete otapanje suvišnih masnoća i napeti opušteni tonus ruku.

Ako ni to ne zategne nadlaktice, takve i slične lokalizirane problem, poput recimo (dvostrukog) podbratka ili celulita oko koljena, 'liječe' (relativno skupi) tretmani laserskom lipolizom, LPG tretmani, kavitacja...

 

Što vam najbolje odgovara,
otkrijte u Izlogu!

  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više