NAGRADNJAČA

Vichy nagradio

27.04.2011 u 13:55

Bionic
Reading

Devet teških metala, 400 μg praha, četiri reaktivna plina… Sa svime se time koža suočava svakoga dana, a tek svakodnevno nanošenje make-upa? Koža je ranjiva! A ono što će joj pomoći je nova linija Pureté Thermale iz Laboratorija Vichy! Ovom prilikom tportal.hr nagrađuje tri čitateljice s 3u1 Solution Micellaire otopinom za čišćenje kože

Proljetno čišćenje? Ne! Čišćenje lica mora biti svakodnevna rutina. Kožu čistimo i zato da spriječimo začepljivanje pora, no moramo je čistiti tako da je ne oštećujemo. Nepravilno odabrana njega za čišćenje često uzrokuju iritaciju i preosjetljivost kože. Osjetljiva koža nije posljedica tipa kože i može se pojaviti kod osoba sa suhom, normalnom ili masnom kožom - rezultati istraživanja pokazuju da čak 50 do 60 % žena ima osjetljivu kožu!

Linija Pureté Thermale iz Laboratorija Vichy potpuna je linija za čišćenje čak i najosjetljivije kože! Svi proizvodi su bez parabena, sadrže revolucionarni aktivni sastojak Captelae i termalnu vodu Vichy te imaju pH koji poštuje i najosjetljiviju kožu.

Captelae je ekstrakt iz karite maslaca i bogat je polifenolima. Njegova posebna visokopolarizirana građa omogućuje mu da privlači i uklanja čestice nečistoće. Nečistoće se uhvate u središte molekule, i kako se više ne vezuju za površinu kože, možemo ih jednostavno ukloniti vaticom uz minimalno trenje.

Linija Pureté Thermale sadrži sljedeće proizvode i moguće ih je pronaći u ljekarnama:

1.Pravi odgovor za čišćenje osjetljive kože je 3u1 Solution Micellaire - smirujuća otopina potpuno na vodenoj osnovi – formulirana posebno za osjetljivu kožu lica i područja oko očiju. Uklanja sve nečistoće i šminku i ne mora se ispirati. Zbog iznimno velike koncentracije Vichy termalne vode, smiruje nadraženu kožu i sprečava ponovni nastanak iritacija – a korisnice ga jednostavno OBOŽAVAJU.
Dostupan je u pakovanju od 200ml (oko 87 kn), a za prave obožavateljice i u 400ml (oko 128 kn)

2.Za žene koje vole rutinu njege i ne zaobilaze svaki obavezni korak za ljepotu, tu je iskušana plava klasika: mlijeko za čišćenje i hidratantno-osvježavajući tonik - za čišćenje normalne ili mješovite kože ili slična roza kombinacija mlijeka i smirujućeg tonika prilagođena za čišćenje suhe i osjetljive kože (svaki oko 86 kn)

3.Za one koji su uvijek u žurbi, no unatoč tome posvećuju puno pažnje čišćenju kože, dostupno je mlijeko za uklanjanje šminke 3u1. Ono objedinjuje mlijeko za čišćenje, tonik za čišćenje i sredstvo za uklanjanje šminke oko očiju. Primjereno je za osjetljivu kožu (oko 105 kn)

4.Za iskusne beauty ovisnice tu su i proizvodi za dodatnu njegu:
Za osjetljive oči njega za uklanjanje šminke s područja oko očiju s posebno prilagođenim lakrimalnim pH (isti kao kod suza)i provitaminom B5 - koji smiruje i smanjuje zadržavanje tekućine, a time i natečenost predjela oko očiju (oko 75 kn) te piling s vitaminom E koji dubinski čisti kožu i ostavlja je baršunastom (oko 76 kn)

5. U Vichyu su mislili i na potrošačice koje žele glamur u svakom segmentu njege – s 5% termalne vode Vichy i koncentriranim Captelae ova aktivnim sastojcima bogata pjena za čišćenje lica će očistiti i vratiti koži sjaj. U zanimljivom pakiranju ova voda se pod pritiskom pretvori u laganu prozračnu pjenu i tako omogućava osjećaj nježnosti na koži (oko 111 kn)

Nagradu su osvojile:

Ana Čulo
Klaudija Detelj
Jadranka Kolenc

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.