INES ŠPANJA

'Plastična kirurgija je nešto najbolje na svijetu'

08.04.2011 u 09:35

Bionic
Reading

Bivša misica Ines Španja ne krije svoje veliko oduševljenje plastičnom kirurgijom i rado priznaje da je prije četiri godine povećala grudi

'Mislim da je plastična kirurgija nešto najbolje na svijetu i svašta bih popravila na sebi', rekla je u intervjuu za 24express Ines Španja. Njen je veliki uzor britanska starleta Katie Price, poznata i kao Jordan, za koju smatra da je najljepša žena na svijetu. 'Ima prelijepe grudi, nos, usne i savršene bijele zube', uvjerena je 26-godišnja Šibenčanka.

'Da sam studirala medicinu, sigurno bih bila estetski kirurg', veli Ines, koja je prije dva tjedna diplomirala na zagrebačkom Ekonomskom fakultetu, smjer menadžment. Zasad je bez posla, ali bi voljela raditi u struci. Prije četiri godine pobijedila je na izboru za Miss Dalmacije, a nekoliko mjeseci kasnije proglasili su je prvom pratiljom na izboru za Kraljicu Hrvatske, no najviše ju je, priznaje ona, proslavila veza s televizijskim voditeljem Petrom Vlahovom, s kojim je bila u vezi tri godine. Sada je sama.