Eucerin® Men

Konačno, kraj iritaciji kod brijanja, olakšanje za kožu muškaraca

21.03.2011 u 15:15

Bionic
Reading

Klasično mokro brijanje popularno je zbog svoje preciznosti, ali ono može biti i problematično. Muškarci koji pate od ozbiljnih problema s kožom, poput akni i atopijskog dermatitisa, često imaju problema pri brijanju. Uklanjanje dijelova rožnatog sloja kože olakšava prodor bakterija u kožu. Dolazi do pojave osipa, crvenila i iritacije kože – a problemi se pogoršavaju brijanjem

Eucerin® Men Silver Shave proizvodi, nova su i učinkovita kombinacija dokazanoga antibakterijskog djelovanja srebra i umirujućeg djelovanja licochalcona A. Smanjuju iritacije kože uzrokovane brijanjem i znatno poboljšanje stanja kože koja pati od akni ili atopijskog dermatitisa.

Antimikrobno srebro aktivno smanjuje mogućnost infekcije i antibakterijski djeluje protiv zlatnog stafilokoka (gel i pjena za brijanje)
Protuupalni licochalcon A smanjuje rizik od iritacije, smiruje osip i crvenilo kože (balzam poslije brijanja)

Proizvodi za brijanje Eucerin® Silver Shave pjena i gel za za brijanje, 150 ml

Protiv iritacije kože, urastanja dlaka i nastanka mikroposjekotina. Antibakterijski. Precizno, blago brijanje i zaštita kože. Temeljie se na najnovijim znanstvenim otkrićima i sadržavaju posebne klizne polimere i ione srebra.

Eucerin® Silver Shave balzam poslije brijanja, 75 ml
Pomaže u sprječavanju iritacija kod brijanja, poput urastanja dlaka i nastanka mikroposjekotina. Obnavlja, smiruje i intenzivno njeguje. Protuupalni. Antibakterijski.
Balzam poslije brijanja temelji se na najnovijim znanstvenim otkrićima i sadržava ione srebra i licochalcon A.
Za osjetljivu i problematičnu kožu.

Proizvodi za njegu lica

Eucerin® Silver Osvježavajuća njega, 50 ml
Brzoupijajuća, nemasne i neljepljive teksture. Optimalna hidratacija čak i u dubljim slojevima epiderme. 24-satna hidratacija. Formula inspirirana akvaporinom, otkrićem nagrađenim Nobelovom nagradom, omogućuje prijenos vode od stanice do stanice. Prikladna je za osjetljivu kožu.

Eucerin® Silver Revitalizirajuća njega protiv starenja, 50 ml
Trostruko djelovanje. Aktivira samoregeneraciju kože. Djeluje protiv preranog starenja kože izazvanog UVA zračenjem. 24-satna hidratacija.
Lagana, nemasna i neljepljiva formula sadržava 3 visokoučinkovita sastojka protiv starenja: Q10, hijaluron i UVA zaštitu. Prikladna je za osjetljivu kožu.

Za više informacija o Eucerin® proizvodima posjetite www.eucerin.com.hr