AROMA GELATO

Potpuno prirodni sladoled osvaja Hrvatsku

27.08.2015 u 13:06

Bionic
Reading

Nakon što je aROMA gelato – 100% prirodni sladoled prepun okusa, a lišen aditiva, boja i glutena, osvojio goste i stanovnike Zagreba i Dubrovnika, aROMA gelato experience otvorio je vrata svojeg prvog aROMA boutiquea u Hrvatkoj. Za predstavljanje cjelokupne aROMA experience ponude, odabran je grad Poreč kao jedna od najpoznatijih turističkih destinacija u Hrvatskoj

aROMA boutique mjesto je jedinstvenog stila, inovativnog dizajna i kreativne ponude

Na jednom mjestu gosti mogu iskusiti 36 okusa aROMA gelata - potpuno prirodnog gelata proizvedenog po zaštićenoj talijanskoj recepturi. Temelji na kojima se razvija ime aROMA gelato experience isticanje je originalnom ponudom, inovativnim kombinacijama, pažljivo biranim sastojcima iz isključivo autentičnih podneblja i primarno bezkompromisnom kvalitetom i uslugom. aROMA gelato inspiriran je zdravljem i užitkom, napravljen bez glutena, umjetnih aroma i pojačivača okusa. aROMA okusi zamišljeni su tako da razbude osjetila. U ponudi okusa, uz vrhunsku Vaniliju Madagaskar, Tamnu čokoladu 70%, Lješnjak Piemonte, Pistacio Bronte, Kokos, Malinu, Lubenicu, Dinju,... mogu se pronaći voćni okusi u kobinaciji sa začinskim biljem poput limuna s bosiljkom, naranče s đumbirom, breskve s ružmarinom, jagode s mentom te kobinirani mliječni okusi poput pite s jabukom, mascarpone s datuljom i orasima, zmijska trava, bučine sjemenke, Profumo di Capri, čokolada s narančom, karamela s cvijetom soli...

Osim gelata, aROMA boutique nudi svojim gostima dodatni program – mignone, macarone, tortice i slastice aROMA by MARITANI, pasticceri dal 1928, proizvedene u suradnji sa poznatim talijanskim proizvođačem, te selekciju najkvalitetnijih talijanskih i istarskih sireva i narezaka. Ponuda aROMA La Mattina i aROMA La Seratta osmišljene je u suradnji sa poznatim talijanskim i hrvatskim chefovima. Ponudu aROMA boutiquea upotpunjuje aROMA cafe experience – blend razvijen u suradnji s poznatim Cogito Coffee Roasters timom barista, koji sljubljuje nježne okuse gelata i slastica sa egzotičnom 100% arabicom sa brazilskih i etijopijskih farmi.

Na tragu jedinstvenosti aROMA-ine ponude i s ciljem da svojim gostima pruži najljepši doživljaj bivanja i uživanja, u ponudi aROMA boutiquea u Poreču je 20-ak koktela, među kojima se izdvaja jedinstvenih pet aROMA Fentimans koktela poput «kiss my gin», «baci rossi», «apple & lemon cooler», «campari jigger» i «curiosity» te aROMA gelato wonder kokteli «my kind of sorbetto» sa gelatom od limuna s bosiljkom, «la vita e bella» sa gelatom od lubenice i «sunny side of the day» sa gelatom od manga.

Cjelovita ponuda aROMA boutiquea razvijena je na način da može zadovoljiti različite ukuse i udovoljiti željama gosti iz cijelog svijeta, a stavlja naglasak na talijansku gastronomiju te autentične istarske delicije koje su djelo malih lokalnih proizvođača. aROMA boutique nalazi se na samoj porečkoj rivi, u prostoru poznate Vile Parentino čiji je prizemni prostor u suradnji sa svjetki poznatim timom arhitekata preuređenjem pretvoren u suvremenu destinaciju čiji svaki kutak priča malu priču o uživanju i radosti života. Sa maslinama i velikim foteljama, terasa pruža mediteranski ugođaj kao stvoren za odmor i opuštanje s pogledom na more, otok Sveti Nikola i brodove, dok je unutarnji prostor sa pločom za crtanje, dječjim časopisima, velikim ljuljačkama i igračkama namijenjen prvenstveno obiteljima i djeci.

 


Osim u novootvorenom aROMA boutiqueu u Poreču, doživljaj aROMA gelata može se pronaći i u malim (210ml) aROMA staklenim čašicama namijenjenim ponudi hotela, restorana i kafića. Tako se aROMA gelato već ove sezone može pronaći na nekoliko lokacija u Istri (Poreč, Novigrad) te u Zagrebu i Dubrovniku. U ponudi aROMA čašica za ovu godinu je selekcija 13 čarobnih okusa (limun s bosiljkom, naranča s đumbirom, vanilija Madagaskar, malina, čokolada 70%, lješnjak Piemonte, pistacio Bronte, mango Alphonso, jagoda s mentom, malina, kokos, menta s čokoladom, karamela s cvijetom soli).

Nakon samo dvije godine postojanja na svjetskom tržišu, iznimna kvaliteta i inovativnost koja karakterizira aROMA brand i proizvode donijeli su aROMA-i dvije najprestižnije sjetske nagrade. Nagradu za kvalitetu gelata – Coppa del Mondo della Gelateria za 2015 te nagradu Red Dot Communication Design 2015 u kategoriji «naming and brand identity» koja će aROMA timu biti dodijeljena u studenom ove godine.