NAGRADNJAČA

Sirela vas nagrađuje!

27.10.2014 u 10:24

Bionic
Reading

Sirela, najpoznatija robna marka sireva u Hrvatskoj, dobila je novog člana obitelji, sir Tilzit. Ovaj polutvrdi kravlji sir odlikuje se blago slankastim okusom i karakterističnom čipkastom strukturom, a potrošači su ga ocijenili najvišim ocjenama.

Vrhunski Sirelini sirevi odsad su dostupni i u redizajniranoj ambalaži – nju krasi novi logotip s ikonom majstora sirara jer su upravo oni zaslužni za vrhunsku kvalitetu Sirelinih sireva.

Za sve koji vole druženja uz sireve, Dukat je na svojoj internetskoj stranici www.dukat.hr/hr/magazin/sirni-kutak/tajne-sirne-plate predstavio niz savjeta i trikova za slaganje sirnih plata. Između ostalog, moguće je preuzeti i posebno dizajnirane sirne kartice s nazivima i karakteristikama svakog Sirelinog sira, uz koje će poslužena plata izgledati drugačije i zanimljivije.

Sirela – umijeće stvaranja sira.

Tportal.hr i Sirela će nagraditi tri čitatelja Sirelinim poklon-paketom koji uz novi Tilzit od 400 g sadrži i 400-gramska pakiranja sireva Sirela Dimsi i Podravec te 40-gramsko pakiranje svježe ribanog Ribanca.

Imena dobitnika objavit ćemo u ponedjeljak, 27. listopada.

Poklon paket su osvojili:

Zvjezdana Badalić
Anita Murar
Elizabeta Grabar

Nagrade šaljemo poštom na kućnu adresu.