TAJNA MAJSTORA

Uz ovaj savjet jest ćete najbolje ćevape

12.12.2013 u 10:08

Bionic
Reading

Glasine o dobroj hrani brzo putuju pa već svi znaju da Step Grill & Pizza ima vrhunske ćevape za koje je zaslužan majstor iz Guinnessove knjige rekorda Bojan Cvetković

'Step Grill & Pizza restoran je specijaliziran za pripremu jela sa žara na drveni ugljen i pizze. Prije nego što uopće predložimo bilo koje jelo s roštilja, svakom našem gostu ponudimo tortilje koje sami pripremamo. Uz to nudimo domaće umake i namaze poput kajmaka, urnebesa te specijalitete poput priloga kao što su gravče na tavče, seljački krumpir i kisela paprika punjena kupusom i kiselim vrhnjem', rekao nam je voditelj restorana Mario Domitrović.

Osim ćevapa i pljeskavica, Step Grill & Pizza ljubiteljima dobre hrane preporučuje leskovačku mućkalicu, punjenu vješalicu u svinjskoj maramici, mesne uštipke ili pak punjena pileća prsa.

Za vrhunske ćevape i ostala jela te čuvanje kulinarske tajne zadužen je glavni kuhar Bojan Cvetković koji se ovim poslom bavi 22 godine. Također je peterostruki rekorder u Guinnessovoj knjizi rekorda za najveću pljeskavicu na svijetu.

Želite li znati kako napraviti sočne i ukusne ćevape, njegova je preporuka da kod same izrade posebno pazite na kvalitetu mesa. U izradi ćevapa u restoranu Step Grill & Pizza koriste meso prednje četvrti bika, vrata, lopatice i flama. Dodaju da je vrlo bitno da meso odstoji 24 sata u hladnjaku te da se nakon toga ponovno samelje prije pripreme.

U restoranu Step Grill & Pizza može se uživati i u Crikvenici, a drugi restoran u Zagrebu upravo je nedavno otvoren i nalazi se na Cvjetnoj cesti 15, u blizini studentskog doma u Cvjetnom naselju. Njihove slavne ćevape i ostala ukusna jela možete dobiti i dostavom na broj 01/6188-700.

U planu im je velika zabava na kojoj će ponovno pokušati oboriti vlastiti rekord za najveću pljeskavicu.