Hrana NOVO U ZAGREBU

Kafić i restoran za potpuno opuštanje i uživanje

  • Autor: tportal.hr
  • 18.10.2012 15:13:33
  • 28.6.2012 8:00:00

Kafić i restoran Day Café kako svojim uređenjem tako i ponudom predstavlja novi koncept koji nudi ugodno okruženje i atmosferu te kavu i zdravu hranu

Projekt Day Café pokrenuo je Chris Tomić, mladi poduzetnik hrvatskih korijena s adresom u Španjolskoj. 'Day Cafe u Savskoj predstavlja svojevrstan pilot-projekt kojim želimo testirati novi koncept na domaćem tržištu. Ako se naša očekivanja ostvare, plan nam je razviti lanac barova s ponudom hrane i pića te specijaliziranih coffee shopova na ključnim lokacijama u gradu Zagrebu', rekao je Chris Tomić.

Kafić i restoran Day Café odlikuje inovativno i svježe uređenje interijera u kojemu dominira prirodna smeđa te osvježavajuća zelena boja. Namještaj je prilično jednostavan i neupadljiv, a cijeli interijer kafića i restorana izdvaja se zanimljivim i upadljivim detaljima. Tako jedan cijeli zid krasi iscrtana ploča koja ima i sasvim praktičnu funkciju te se na njoj nalazi aktualna ponuda dana.

Prostor je tematski podijeljen na dio s foteljama za ispijanje kave ili pak na stolove za jelo, a svježem izgledu prostora pridonosi i logo u obliku zelene jabuke. Najveći ukras maštovito su uređeni zidovi pa tako one zelene krase uokvirene slike i fotografije kave, a drugi pak slika gustoga lišća.

Smirujućoj i opuštajućoj atmosferi ovoga kafića pridonose i brojne biljke smještene po cijelom prostoru te pomno razmještena rasvjeta koja bočno pada preko narančastih zidova te slika. Cijeli prostor odlikuje moderno uređenje s dozom klasike i minimalizma, a poseban čar daju maštoviti detalji.

200169,198802,197038,196779
  • Sviđa vam se članak? Preporučite ga prijateljima putem ovih servisa:
  • Pošaljite mailom
Čitajte još
ModaKomoda Pročitaj više
Horoskop
Horoskop Pročitaj više