TONI GARRN

Zvijezda večeri: Bivša djevojka Leonarda DiCaprija pokazala noge, ali i dekolte

24.11.2017 u 19:19

Bionic
Reading

Gdje god da se pojavi ova 181 centimetara visoka Njemica, izaziva pažnju. Tako je bilo i u Madridu, gdje je poznata marka donjeg rublja i čarapa proslavila svoj 25. rođendan. Atraktivna Toni Garrn crnom je mini haljinom, s dubokim dekolteom, bila glavna zvijezda večeri

Ona je Viktorijina anđelica, bivša djevojka holivudskog zavodnika Leonarda DiCaprija i velika humanitarka, koja itekako zna kako postići da bude u centru pažnje. 25-godišnja Toni Garrn bila je među uzvanicima na proslavi 25. rođendana svjetski poznate marke donjeg rublja i čarapa, Calzedonia, održane u Madridu.

  • +6
25. rođendan Calzedonije Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Lijepa Toni za tu je prigodu odabrala istaknuti i dekolte i noge, odjenuvši crnu mini haljinu bez rukava s dekolteom doslovce do pupka. Na nogama je imala mrežaste čarape ukrašene biserima, vjerojatno iz Calzedonijine kolekcije.

Kosu je odlučila raspustiti te se minimalno našminkati - crnim je eyelinerom uokvirila oči te dodala tek malo zlatnog shimmera.

Toni Garrn njemački je model koju su sa samo 13 godina, 2006. godine na FIFA svjetskom kupu u rodnom Hamburgu, otkrili modni skaut. Dvije godine kasnije već je imala ugovor s Calvin Kleinom, a od onda se ponude samo nižu.

Od 2014. godine ambasadorica je udruge 'Because I am a Girl' koja je namijenjena edukaciji djevojčica u Zimbabveu.