SLUŽBENO JE!

Znanstvenici potvrdili: Najsavršenije lice na svijetu ima ovaj slavni glumac

27.07.2017 u 19:05

Bionic
Reading

Ono što su žene diljem svijeta tvrdile godinama, sada su potvrdili i znanstvenici. Slavni holivudski glumac, koji je pokleknuo tek pred lijepom Amal Alamuddin, ima najsavršenije lice na svijetu. U top 10, odmah iza George Clooneyja našao se i njegov kolega Bradley Cooper, a na trećem mjestu je i Brad Pitt

U 57. godini života holivudski glumac George Clooney dobio je pomalo neobično priznanje. Na temelju istraživanja svjetskih znanstvenika, koji su se koristili facijalnom tehnikom mapiranja prema grčkom zlatnom rezu, lice George Clooneyja poklapa se sa zlatnim rezom u čak 91,86 posto.

  • +13
George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Koristeći tu teoriju, ali i kompjutersku tehnologiju mapiranja, došli su do podatka da savršeni nos ima Ryan Gosling, pjevač Harry Styles najljepše oči i najsavršeniju bradu, dok David Beckham ima najbolji oblik lica.

The #sciantists claim: #georgeclooney has the most perfect male #face in the #world😱❤️ Agree?)

A post shared by NEWS.am STYLE (@style.news.am) on

Clooneyjevo lice ubačeno je u najnoviji kompjuterski program, a po njegovim očima, obrvama, nosu, usnama, bradi, čeljusti i obliku lica, najbliži je grčkoj teoriji savršenstva. Odmah iza njega našao se Bradley Cooper, potom Brad Pitt, a nakon njih slijede Harry Styles, David Beckham, Will Smith, Idris Elba, Ryan Gosling, Zayn Malik i Jamie Foxx.

  • +20
Najljepši muškarci svijeta Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Voditelj istraživanja, doktor Julian De Silva, rekao je: 'George Clooney desetljećima se nalazi na listama najzgodnijih muškaraca svijeta, a sada je i znanost potvrdila njegov status. Ima prekrasnu simetriju lica i došao je najbliže grčkom savršenstvu.