ROMANTIČNA VEČERA

Prvi izlazak u javnost Amal i Georgea Clooneyja nakon rođenja blizanaca

12.07.2017 u 11:52

Bionic
Reading

Prije nepunih pet dana, supružnici Amal i George Clooney su sa svojim blizancima Ellom i Alexanderom stigli u Italiju, gdje glumac na jezeru Como, nedaleko od Milana, posjeduje kuću. Koliko uživaju na prvom odmoru otkako su prije mjesec dana po prvi puta postali roditelji, govore i osmjesi na njihovim licima dok izlaze iz tamošnjeg restorana s romantične večere

Punih mjesec dana proveli su u svom 25 milijuna funti vrijednom domu u Berkshireu, upoznajući se sa svojim blizancima Ellom i Alexanderom, a potom je četveročlana obitelj privatnim zrakoplovom otputovala u Italiju gdje će neko vrijeme provesti u luksuznoj vili na jezeru Como.

  • +4
Amal i George Clooney Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Da im roditeljstvo godi, ali i da im odgovara klima u Italiji, supružnici Amal i George Clooney pokazali su velikim osmijehom, koji nisu skidali s lica, na večeri s prijateljima u restoranu Il Gatto Nero, omiljenom restoranu slavnog glumca.

Ovo je i njihov prvi službeni izlazak otkako su u lipnju postali roditelji, a nakon što se pisalo kako je holivudski glumac zabrinut za sigurnost svoje obitelji, osobito stoga što je Amal odvjetnica za međunarodna odvjetnica za ljudska prava, stoga je potencijalna meta otmičara.

#georgeclooney #amalclooney #lakecomo #clooney #clooneytwins #italy #dinner #2017 #georgeandamal

Objavu dijeli Jessica Colley (@jessxcoau)

Stoga je George Clooney, čim je doznao da je Amal trudna, angažirao bivše pripadnike Tajne službe, koji su obišli sve njihove nekretnine i dodatno ih osigurali. Sve glasnija su šuškanja kako bi se četveročlana obitelj uskoro mogla iz Velike Britanije preseliti u Ameriku, budući da su mu savjetovali kako je najsigurnija vila koju posjeduje ona u Kaliforniji.