romantično IZDANJE

Zna kako ju nositi: Meghan Markle blistala u haljini kao stvorenoj za proljeće

03.04.2024 u 09:52

Bionic
Reading

Uoči blagdana Uskrsa, vojvotkinja od Sussexa obradovala je mnoštvo malih pacijenata u Dječjoj bolnici u Los Angelesu, odjevena u romantičnu haljinu koja se u njezinom ormaru nalazi od 2022. godine

U sklopu kampanje 'Make March Matter', bivša američka glumica iznenadila je pacijente i osoblje Dječje bolnice u Los Angelesu.

Njezin posjet, između ostalog, uključivao je čitanje omiljenih priča pacijenata, a tim povodom osvanula je u izdanju u znaku starog favorita iz ormara.

Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Children’s Hospital Los Angeles / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Sa zaštitnom maskom na licu, vojvotkinja od Sussexa obratila se malim pacijentima odjevena u romantičnu haljinu bijele boje, s prozirnim rukavima od tila i cvjetnim printom u donjem dijelu.

Riječ je o košulja - haljini s potpisom brenda Oscar de la Renta, koja se u ormaru 42- godišnje vojvotkinje nalazi od 2022. godine.

U ovoj haljini iz pre-spring kolekcije brenda, Meghan je premijerno ugledana u foršpanu za bombastični dokumentarac u produkciji Netflixa, dok je u rukama nosila sinčića Archieja.

Ovoga puta stilizirala ju je jednom od trenutno najpoželjnijih silueta obuće na modnoj sceni. Umjesto štikli, haljinu midi dužine tako je kompletirala već viđenom, crnom verzijom trendovskih balerinki s detaljem remenčića, koje stižu s potpisom brenda Aquazzura.

Zlatnom Cartierovom satu od kojeg se rijetko odvaja, pridružila je tenisku narukvicu brenda Ariel Gordon, a slični modeli danas slove za modni must-have.