bralette

Ženstven, udoban i neodoljivo chic: Ovaj komad nosi se od jutra do mraka

20.06.2023 u 06:49

Bionic
Reading

Glumica Ana de Armas i manekenka Hailey Bieber pokazale su sav šarm i ženstvenost bralettea te kako on podiže baš svaki stajling

Malo koji komad donosi toliko ženstvenosti i chica kao bralette. Baš zato nimalo ne čudi to što će ovog ljeta biti jedan od najomiljenijih modnih odabira, u čijoj ćemo udobnosti i svestranosti uživati u svim prilikama.

U centar pozornosti stavile su ga glumica Ana de Armas i manekenka Hailey Bieber, a nosile su ga u potpuno različitim stajlinzima, pokazavši mnogobrojnim pratiteljima na društvenim mrežama sav njegov šarm i svestranost.

Prelijepa kubanska glumica nosila ga je u damskoj verziji uz midi suknju visokog struka i otmjene cipele, dok se Hailey Bieber odlučila na potpuno ležernu kombinaciju s kratkim hlačama i bijelim čarapama nošenim na crne sandale.

Ana de Armas izabrala je klasični crni komad s potpisom Louis Vuittona, brenda koji se, poput Versacea i Khaitea, priključio slijeđenju ovog trenda i svoju kolekciju obogatio brojnim chic modelima.

S druge strane, model koji je nosila Bieber pokazuje svu svestranost bralettea i činjenicu da ga možemo pronaći u baš svim verzijama. Naime ona je birala nešto duži model u krem boji, čiji je uzorak vintage francuske čipke bio dovoljan da čitav stajling podigne na višu razinu.

Bralette Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Ženstven i udoban, ležeran i chic - bralette se s pravom nameće kao jedan od najpoželjnijih ljetnih komada, čijoj je bogatoj ponudi raznih dizajna i krojeva teško odoljeti.