oda lagerfeldu

Žena ženi nije vuk: Cindy Crawford s odobravanjem komentirala look Margot Robbie

03.05.2023 u 14:41

Bionic
Reading

Tijekom 90-ih godina ime Cindy Crawford bilo je vodeće u svijetu mode pa ni ne čudi da je jedan njezin oufit poželjela odjenuti i Margot Robbie. Glumica je u Metropolitan muzeju zabljesnula u kreaciji Karla Lagerfelda koju je 1993. nosila Cindy Crawford

Tijekom 1980-ih i 1990-ih Cindy Crawford bila je jedna od najpopularnijih žena svijeta. Njezino mjesto bilo je među najpopularnijim supermodelima i na naslovnicama prestižnih modnih časopisa, nosila je revije vodećih brendova i bila zaštitno lice modnih kampanja koje se i danas pamte.

Kao jedna od glavnih žena u svojoj industriji, mnogo je puta surađivala s Lagerfeldom, a o jednom look-u iz sredine 90-ih ovih se dana puno priča.

S obzirom da je tema ovogodišnje Met Gale bio poznati sijedi dizajner, uopće ne čudi da je jedna od poznatih dama odjenula haljinu koju je već jedanput nosila poznata manekenka kako bi napravila hommage jednoj eri stvaralaštva Karla Lagerfelda.

'Nosim Chanel, ovu haljinu je nosila Cindy Crawford 1993. godine. Prepravili su je za mene i riječ je o Karlovom dizajnu. Zapravo se osjećam sjajno u njoj', komentirala je svoj outfit prekrasna glumica Margot Robbie.

Margot Robbie tako se odlučila za prekrasnu crnu haljinu koja i danas izgleda neodoljivo, a zanimljiva je činjenica da ju krasi efektan korzet koji je danas ponovno na vrhu liste modnih trendova. Osim toga, ovaj poluprozirni korzet obogaćen je zlatnim obrubima rebara korzeta koji su posebno doprinijeli wow efektu.

U utorak je Crawford na Instagramu podijelila fotografiju na kojoj nosi originalnu haljinu na Chanelovoj reviji, a zatim i sliku lijepe Margot Robbie te u opisu pokazala kako se osjeća vrlo počašćeno i sretno što je haljina ponovno nošena na jednom tako bitnom događaju.

'Oda Karlu. Volim vidjeti kako se ovaj look vraća u život', napisala je.

  • +79
Met Gala 2023. Izvor: Profimedia / Autor: DAVID FISHER / MATT BARON / SHUTTERSTOCK EDITORIAL