NEW BALANCE DOMINACIJA

Zbogom vezicama: Nova verzija omiljenih 'ružnih' tenisica privlači pozornost

19.03.2024 u 14:19

Bionic
Reading

Sa dizajnom najomiljenih 'tatinih' tenisica na modnoj sceni već nekoliko sezona zabavlja se i poznati japanski brend Comme Des Garcons

Iako na tronu popularnosti u svijetu tenisica posljednjih mjeseci uvjerljivo sjede retro modeli uske siluete, predvođeni adidasovim sambicama, glomazne 'tatine' tenisice i dalje ne gube na relevantnosti.

Najomiljenije verzije stižu s potpisom bostonskog brenda New Balance, koji posljednjih sezpna ne prestaje ostvarivati uzbudljive i unosne suradnje s vodećim brendovima u svijetu mode, poput talijanskog Miu Miu.

Retro tenisice koje ćemo viđati posvuda Izvor: Profimedia / Autor: tportal.hr

Sada se u glavnom fokusu nalaze verzije tenisica New Balance iz najnovije suradnje s poznatim japanskim brendom sa sjedištem u Parizu, Comme Des Garcons.

Svoju premijeru imale su na modnoj pisti u lipnju prošle godine, a riječ je o modelu 610S (pod pretpostavkom da 'S' označava njihov 'slip-on' dizajn).

U odnosu na do sada viđene verzije, model 610S stiže bez vezica, navlačeći se na stopala poput proslavljenog slip-on modela tenisica brenda Vans.

Deblji potplat u gorpcore stilu ostao je nepromijenjen i potpuno je crn, kao i gornjište.

Uz novu verziju modela 610 brenda New Balance, Comme Des Garcons ponudio je i unaprijeđenu verziju originala u pogledu boje i suptilnih detalja poput logotipa na jeziku.

Oba modela u trgovinama brenda Comme Des Garcons biti će dostupna u prodaji od 22. ožujka.