magnet za poglede

Zbogom grudnjaku: Olivia Wilde pozirala u nikad izazovnijoj haljini

07.12.2022 u 13:32

Bionic
Reading

Nakon što je svijetom odjeknula vijest o njezinom raskidu veze s britanskim glazbenikom Harryjem Stylesom, holivudska redateljica i glumica Olivia Wilde malo je toga ostavila mašti na crvenom tepihu dodjele People’s Choice Awards

Izazovna izdanja za hod crvenim tepihom nisu nimalo strana 38- godišnjoj holivudskoj zvijezdi. Potvrdila je to ove godine tijekom svjetske promocije svog redateljskog uratka ‘Don’t Worry Darling’, a zatim i dodjeli People’s Choice Awards održanoj u Santa Monici.

Na spomenutoj dodjeli Wilde je za film ‘Don’t Worry Darling’ dodijeljena nagrada za najbolji dramski film godine, a vrijedno priznanje primila je u nikad izazovnijem modelu haljine.

  • +8
Olivia Wilde Izvor: Profimedia / Autor: Rob Latour / Shutterstock Editorial / Profimedia

Uoči uručenja kipića, 38- godišnja zvijezda prodefilirala je crvenim tepihom u haljini od crne čipke - materijalu koji je otkrio da ispod haljine nosi samo gaćice visokog struka - potpomognute detaljem debelog remena.

S iznimno tankim naramenicama i u duhu trenda prozirnih haljina koje posljednjih mjeseci dominiraju crvenim tepihom, model viđen na Wilde djelo je dizajnerice Marie Grazie Chiuri na čelu modne kuće Dior, a svoju premijeru imala je u nadolazećoj cruise kolekciji brenda predstavljenoj u španjolskoj Sevilli.

Pojavljivanje Olivie Wilde na crvenom tepihu uslijedilo je nakon vijesti o prekidu dvogodišnje veze s britanskim glazbenikom Harryjem Stylesom, ujedno glavnim glumcem u njezinom posljednjem redateljskom uratku.

  • +6
Olivia Wilde i Harry Styles Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia