nova kampanja

'Zbog tebe se osjećam dobro u vlastitoj koži': Ashley Graham skinula se u donje rublje i oduševila obožavatelje

26.04.2021 u 14:48

Bionic
Reading

Američka plus size manekenka Ashley Graham novi je model u Calvin Klein kampanji, a povodom toga na Instagramu je objavila fotografije na kojima pozira odjevena u donje rublje. Pokazavši svoje obline u punom sjaju Ashley je Instagram zajednicu digla na noge, a pratitelji su je zasuli pozitivnim komentarima

Američka plus size manekenka Ashley Graham poznata je po promoviranju stava da ljepota dolazi u raznim oblicima, a sada se našla u centru pažnje objavivši na Instagramu zapanjujuće fotografije na kojim pozira u Calvin Klein donjem rublju. Naime, 33-godišnja manekenka novo je zaštitno lice Calvin Klein plus size kampanje čiji dizajn potpisuje Heron Preston.

Uz fotografiju na kojoj pozira u bijelom topiću i gaćicama te crnoj jakni prebačenoj preko ramena Ashley se zahvalila poznatoj modnoj kući i dizajneru Prestonu što su je uključili u kampanju, a komentari ispod fotografije su bili vrlo pozitivni. Tako su pratitelji pohvalili Ashelyin izgled, ali joj i rekli da ih inspirira.

Nazivajući je ljepoticom i božicom, obožavatelji su se složili kako Ashley potiče da se svaka žena dobro osjeća u vlastitoj koži. 'Zbog tebe se i mi žene s oblinama osjećamo lijepo. Pomažeš nam da se osjećamo sigurno u vlastitoj koži, a to nije nimalo lako nakon toliko godina skrivanja. Jutros sam se pogledala u ogledalo u donjem rublju i pomislila sam: 'WOW, lijepa sam i seksi.' Moje slike vjerojatno nećete vidjeti, ali u svakom slučaju hvala ti za ovo,' napisala je jedna od obožavateljica u komentaru.

Ashley Graham Izvor: Profimedia / Autor: face to face / Profimedia

Uz kratki video koji prikazuje što se sve događalo iza kulisa snimanja reklame, Ashley je objavila i fotografiju na kojoj pozira u narančastom kompletu također iz Heron linije za Calvin Klein.

Ashley, koja je pokrenula trend punašnijih modela na modnim pistama, nesumnjivo je odličan izbor za novu Calvin Klein plus size kampanju, posebice ako se u obzir uzme događaj iz 2014. Naime, tada je poznati brend predstavio svoju prvu plus size kampanju, a kao zaštitno lice angažirali su Mylu Dalbesio te zaradili brojne negativne komentare na račun poticanja stereotipa i nesigurnosti. Nakon toga u Calvin Klein reklamnim kampanjama našla se pjevačica Beth Ditto, a 2020. godine slike plus size modelag lumice i aktivistice Jari Jones predstavljena je na reklamnom plakatu u New Yorku.