UŽIVA U MAJČINSTVU

Četiri mjeseca nakon poroda slavna plus size ljepotica ponosno pokazala svoje obline u bikiniju, ali i celulit

26.08.2020 u 11:42

Bionic
Reading

Prošla su četiri mjeseca otkako je Iskra Lawrence postala majka. Britanski plus size model ovaj je trenutak dugo iščekivao. Iskra i njezin partner, bivši ragbi igrač Philip Payne otada rado dijele fotografije svog sina uz kojeg bdiju dan i noć. Nedavno su zajedno odlučili provesti dan na plaži u Malibuu, a iako su se nadali da će uživati daleko od znatiželjnih pogleda, trojac nije promaknuo oštrom oku paparazza

Plsu size ljepotica Iskra Lawrence nije se odvajala od svojeg četveromjesečnog sinčića na plaži u Miamiju koji je preko noći postao njen centar svijeta. 29-godišnja Britanka i njen odabranik, umirovljeni sportaš Philip Payne imali su pune ruke posla oko malenog nasljednika s kojim su se zabvljali na pijesku, no Iskra se u jednom trenutku ipak uspjela osvježiti u moru, dok je ponosni tata preuzeo dječaka.

Iskra, koja redovito snima modne kampanje za kupaće kostime i donje rublje, brzo je izgubila trudnički trbuščić i povratila staru figuru na koju je izuzetno ponosna. Slavna ljepotica prešetavala se plažom u ružičastom bikiniju, s pletenicama u kosi i kapom kojom se štitila od sunca.

Plavokosa ljepotica ponosno je pokazivala svoje raskošne obline i celulit kojih se mnoge žene stide. Kao pobornica prirodne ljepote i tjelesnih figura svih oblika i veličina, plavokosa ljepotica stalno naglašava koliko je važno prihvatiti i voljeti svoje tijelo sa svim njegovim prednostima i nedostacima.

Iskra mlade djevojke potiče da cijene svoj izgled i da se ne opterećuju ako ne izgledaju poput mršavica s modnih pista. I sama je u mlađim danima imala problema sa samopouzdanjem te joj je bilo teško zavoljeti svoje tijelo. No danas je na njega itekako ponosna.

'Zahvalna sam što više ne mrzim svoje noge, zahvalna sam što vidim snagu u njima i što cijenim svoje tjelesne mogućnosti. Također shvaćam da sam izuzetno povlaštena osoba, ali prokleto volim vidjeti neretuširane fotografije i pokoje nepravilnosti', poručila je jednom prigodom Iskra.

  • +17
Iskra Lawrence Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia