IDRIS ELBA

Nije novi James Bond, ali je nova zvijezda Calvina Kleina

31.01.2024 u 13:24

  • +2

Idris Elba

Izvor: Profimedia / Autor: Mert Alas/Calvin Klein/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Britanski glumac Idris Elba (51) pojavljuje se u novoj kampanji modne kuće Calvin Klein za mušku kolekciju proljeće/ljeto 2024.

Bivši najseksi muškarac na svijetu Idris Elba, kojeg bi mnogi rado vidjeli i kao novog Jamesa Bonda, oduševio je mnoge svojim pojavljivanjem u modnoj kampanji Calvina Kleina.

Ovo je prva kampanja poznatog američkog brenda poznatog po svojim izazovnim fotografijama koje su izazvale veliko zanimanje na društvenim mrežama, a u kojima su se pojavili Michael B. Jordan, Kendall Jenner, Aaron Taylor-Johnson, Jeremy Allen White...

Nova kolekcija slavni elegantnu i uglađenu siluetu te odjeću načinjenu od visokokvalitetnih tkanina poput vune, satena, pamuka...

Iako se Elba za snimanje nije skinuo u bokserice u stilu Jeremyja Allena Whitea, koji briljira u hit seriji 'The Bear', slavni glumac izgledao je fantastično na crno-bijelim fotografijama koje je objektivom uhvatio poznati fotograf Mert Alas u odjeći s potpisom Calvina Kleina, uključujući klasični trench kaput, jaknu s patentnim zatvaračem i bombericu od satena.

Na jednoj od fotografija zvijezda 'Žice' pozirao je s rukama na leđima u crnoj košulji preko bijele majice i odgovarajućim hlačama. Druga slika prikazuje ga kako sjedi na drvenoj stolici usred popločane ulice, a svi se slažu da se zgodni glumac više nego dobro snašao u ovoj ulozi.

Riječ je o vrlo upečatljivoj muškoj kolekciji za proljeće 2024., koja uključuje moderne krojeve i vrhunski minimalizam s naglaskom na individualnosti, eleganciji i nosivosti.