ČUDESNI DOM U NEW YORKU

Zavirite u najluksuzniji i najveći stan na Manhattanu

31.01.2012 u 07:31

Bionic
Reading

Denise Rich, milijarderka i filantropkinja te bivša supruga američkog multimilijunaša i jednog od najbogatijih ljudi svijeta Marca Richa, svoj nevjerojatno luksuzno opremljen san u samom srcu New Yorka odlučila je prodati te za njega traži pravu sitnicu, 65 milijuna dolara, odnosno nešto više od 372 milijuna kuna

U prodaju je pušten najveći stan u New Yorku, smješten na Petoj aveniji, a predstavlja simbol luksuza i veličanstvenosti. 20 soba koje okružuje velika terasa te ona na samome vrhu zgrade, sedam kupaonica, tri kuhinje te prekrasan pogled koji puca na Central Park ono su što nudi ovaj veličanstveni penthouse.

U gornjem dijelu stana nalazi se veliki salon te doista zadivljujući pogled na Manhattan i Central Park, a sama soba ima izbrazdane mramorne podove, stropove više od tri metra te vrata napravljena od mahagonija. Odmah do profesionalno opremljene kuhinje nalazi se i više no prostrana blagovaonica u kojoj se mogu smjestiti čak 22 osobe te se isto može pohvaliti predivni pogledom.

U knjižnici, namještaj je izrađen od skupocjenog mahagonija te ima kamin, ali i vlastitu terasu, a nedaleko od knjižnice nalazi se i glavna spavaća soba i dnevni boravak opremljeni luksuznim namještajem kakav si rijetko tko može priuštiti.

Donja razina ovog nevjerojatnog penthousea obuhvaća šest spavaćih soba, profesionalni glazbeni studio, sobu za biljar, dvije kuhinje te potpuno opremljenu teretanu iz koje se pruža pogled na Central Park.

Bogata kantautorica, nominirana za nagradu Grammy, izjavila je da je ovaj luksuzni stan jednostavno prevelik za nju te da se nada da će obitelj koja će u njemu živjeti biti jednako sretna i zadovoljna svojim novim domom. Denise je autorica hitova 'Don't Waste Your time' koje u duetu pjevaju duet Aretha Franklin i Mary J. Blige te pjesme 'Candy' koju pjeva Mandy Moore.