BAR REFAELI

Zanosna Izraelka izgleda zapanjujuće u glamuroznoj kreaciji poznate dizajnerice

07.09.2023 u 12:17

Bionic
Reading

Bar Refaeli, 38-godišnja izraelska manekenka, izazvala je senzaciju na crvenom tepihu u Veneciji u raskošnoj kreaciji u klasičnoj kombinaciji boja, crnoj i bijeloj

Plavokosa ljepotica, koja se vratila na crveni tepih Venecijanskog festivala nakon četiri godine izbivanja (u međuvremenu je rodila sina Davida), zasjala je u raskošnoj kreaciji koju potpisuje poznata talijanska dizajnerica Elisabetta Franchi.

U crnoj-bijeloj haljini sirena kroja atraktivna je Izraelka, koja je nekad bila u vezi i s nepopravljivim neženjom Leom DiCaprijem, ostavila sve bez daha na premijeri filma 'Origin'.

SENZACIONALAN STAJLING

Georgina Rodriguez blistala u glamuroznoj haljini, ali i izazvala podijeljene reakcije zbog izbora obuće

Pogledaj galeriju

U divnoj kreaciji načinjenoj od satena, s dubokim dekolteom i efektnim bijelim šlepom, koji je dopirao sve do poda, izgledala je poput holivudske princeze, a ovo je nevjerojatno modno izdanje upotpunila vrtoglavim sandalama (Santoni) te ga podignula skupocjenim nakitom kuće Cartier.

Što se tiče njezine kose, bila je jednostavno stilizirana s blagim valovima dok je make up bio gotovo nevidljiv te su se svi složili da je zgodna Izraelka zaslužila titulu jedne od najelegantnijih uzvanica osme večeri 80. Venecijanskog filmskog festivala koji se uskoro bliži svome kraju.