emma watson

Ovom stajlingu nemoguće je pronaći manu, čak su i luksuzne natikače pun pogodak

07.09.2023 u 10:32

  • +7

Emma Watson

Izvor: Profimedia / Autor: JAVIER GARCIA / SHUTTERSTOCK EDITORIAL / ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Spoj tihog luksuza, utišane elegancije i iznenađujućeg izbora cipela: Emma Watson servirala je vrlo chic stajling US Openu u New Yorku

Ovih dana brojna poznata lica uputila su se na tribine godišnjeg teniskog turnira US Open koji se tradicionalno održava potkraj kolovoza i početkom rujna.

No, to nije samo mjesto za znatiželjno praćenje napetih mečeva već i mjesto serviranja vrhunskih stajlinga.

Tako je 33-godišnja glumica je izgledala vrlo elegantno u privlačnom bijelom odijelu i crnom topu tankih naramenica dok je gledala kako Karolina Muchova iz Češke pobjeđuje Soranu Cirsteu iz Rumunjske tijekom četvrtfinala.

A pomno odabran stajling itekako joj je dobro došao jer je na tribinama sjedila tik do slavne Anne Wintour s kojom je povremeno izmijenila koju rečenicu. Slavna urednica koja je dobro zna jer je Emma je tijekom svoje izuzetno uspješne karijere bila na brojnim naslovnicama britanskog i međunarodnog Voguea, uputila joj je i poneki smiješak.

Ipak, u prvom planu bio je upravo Emmin stajling koji se sastojao od hlača širokog kroja sa sakom na dvostruko kopčanje koji vrlo brzo prebacila preko ramena, a zatim i skinula otkrivši jednostavan, bazni crni top.

No, umjesto očekivanih potpetica, Emma je iznenadila odabirom obuće – parom natikača za plažu. Ipak, u ovom slučaju je riječ o paru natikača brenda The Row koji košta 638 dolara koji se nevjerojatno dobro uklopio u cjelokupan stajling.

  • +8
The Row sandale Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije