na premijeri

Vraća se animal print, a ovako ga nosi Bojana Gregorić Vejzović

31.01.2024 u 23:32

Bionic
Reading

Životinjski uzorak stalno izlazi iz mode, ali stalno se u modu i vraća. Mnogima nije drag, no hrvatska glumica pokazala je kako uzorak leoparda ne mora biti napadan, već vrlo cool

Jedna od najpoznatijih domaćih glumica Bojana Gregorić Vejzović voli modu, a njezine odjevne kombinacije često odišu kreativnošću i ženstvenošću. Za premijeru srpskog kino hita 'Nedelja' odjenula je animal print pokazavši kako cool taj mnogima neomiljen uzorak može izgledati.

Dolaskom trenda mob wife, na scenu se vratio i životinjski uzorak pa je Bojana Gregorić Vejzović za izlazak na premijeru 'isfurala' suknju u leopard uzorku.

Riječ je o suknji u dva sloja: minice i maxi vanjskog sloja plavkaste boje u popularnom uzorku. Providna suknja otkriva duge noge naše proslavljene glumice koja je suknju kombinirala uz jednostavnu sivu majicu te duži crni cardigan. Osim trendi životinjskog uzorka, Bojana je outfitu dodala još jedan hit sezone - kožni remen s naglašenom kopčom kojim je gornji dio stegnula u struku.

Na premijeri se Gregorić Vejzović družila s kolegama Zoranom Pribičevićem, Dunjom Sepčić i Goranom Grgićem, a u zagrebačkoj premijeri filma o kultnom pjevaču Džeju Ramadanovskom uživali su i redatelj Nemanja Ćeranić, Antonio Scarpa te brojni drugi.

  • +4
Bojana Gregorić Vejzović i Enes Vejzović Izvor: Cropix / Autor: Marko Todorov / CROPIX