Ništa joj ne može planove pokvariti

Victoria Beckham na svojoj zvijezdanoj proslavi rođendana zablistala u glamuroznoj haljini

21.04.2024 u 13:13

Bionic
Reading

Modna dizajnerica, koja je slomila stopalo tijekom vježbanja u veljači, međutim, moćna žena ne dopušta da je nezgoda zaustavi. Na svoju rođendansku zabavu stigla je sa štakama koje nisu pokvarile njezino elegantno izdanje

Glamurozna kao i uvijek, Victoria Beckham stigla je u londonski klub i dokazala svoj izvrstan modni ukus.

Premda je po izlasku iz automobila izgledala pomalo snuždeno, njena zablistala je u poluprozirnoj mint zelenoj haljini svog brenda sa suptilnim naborima i cvjetnim detaljima koji su se spuštali niz njezin tanki struk i preko jednog dijela leđa. Victoria je poznata po rigoroznoj rutini vježbanja i strogoj dijeti kako bi održala figuru. Navodno, jede isti obrok svaki dan zadnjih 25 godina (riba na žaru, povrće kuhano na pari).

Svoj look je podigla svjetlucavim srebrnim i zlatnim narukvicama na svakom zapešću i oblikovala svoju dugu smeđu kosu u opuštene valove. Preplanula bivša pjevačica odlučila se za diskretan make up.

Victoria Beckham Izvor: Profimedia / Autor: GoffPhotos.com / Goff Photos / Profimedia

Na njezin party stiglo je više od 100 uzvanika, a osim Spajsica koje su za tu prigodu i zapjevale, na proslavu su stigla i mnoga druga poznata lica poput glumica Salme Hayek i Eve Longorije, glumaca Jasona Stathama i Toma Cruisea te manekenke Rosie Huntington-Whiteley.

pogledajte tko je bio tamo

Brojni slavni partijali na proslavi 50. rođendana Victorije Beckham

Pogledaj galeriju