GLUMAČKA DIVA

Varijanta boba koju nosi Helen Mirren pristaje svima i vrlo je elegantna

11.10.2023 u 14:30

Bionic
Reading

Oskarovka Helen Mirren i u osmom desetljeću izgleda sjajno te za svoj mladenački izgled dobiva samo brojne pohvale

Osim po svojim genijalnim modnim kombinacijama, Helen (78) je poznata po fantastičnim frizurama koje se dobro uklapaju u njezin elegantni stil.

Dugo je godina hvaljena britanska glumica nosila neodoljivu kraću pixie frizuru, koja joj lijepo ističe pravilne crte lice, da bi tijekom pandemije odlučila pustiti kosu, što joj se učinilo praktičnim jer ju je mogla stilizirati na brojne načine.

'Na neki način uživam u njoj, prilično je radikalna', rekla je u ranijem intervjuu.

Ipak, i Helen se, baš poput mlađih kolegica Hailey Bieber i Claire Foy, odlučila za novu frizuru - ravno ošišani bob.

  • +4
Helen Mirren Izvor: Profimedia / Autor: DOMINE JEROME/ABACA / ABACA PRESS / LAURENT VU / SIPA PRESS / PROFIMEDIA

Glumica je svoju dugu kosu skratila na duljinu do ramena, a riječ je o ženstvenoj varijanti boba koja pristaje damama svake dobi, vječna je i uvijek izgleda laskavo. Osim toga, prikladan je za svaku strukturu kose - od kovrčave, valovite pa do ravne.

Kosa je ošišana ravno na jednaku duljinu te besprijekorno fenirana s razdjeljkom na jednu stranu - tako jednostavno, no vrlo efektno.

Slavna glumica je svoj novi look predstavila na premijeri filma 'Golda' te je sve oduševila mladolikim izgledom i mnogi su je usporedili s modernom verzijom Marlene Dietrich u cool smokingu.

Ako vam se sviđaju ovakvi stilovi i razmišljate o jesenskom osvježenju imidža, oduševit će vas novi look omiljene glumice koja izgleda, svi se slažu, desetljećima mlađe.