KAKVA MAJKA, TAKVA KĆI

Vanessa i Lily Rose zvijezde Chanelove revije u Parizu

06.10.2015 u 17:05

Bionic
Reading

Chanelova revija na pariškom Tjednu mode nije mogla proći bez francuske glumice i pjevačice Vanesse Paradis (42) te njezine 16-godišnje kćeri Lily Rose Depp, a ona je poput svoje majke postala zaštitno lice ove francuske modne kuće. Vanessa je već 24 godine Lagerfeldova miljenica, a tradiciju je nastavila njezina i Deppova jedinica, čista majčina kopija

Posljednji zajednički izlazak majke i kćeri Vanesse Paradis i Lily Rose Depp na Chanelovu reviju u Parizu bio je modni događaj dana na pariškom Tjednu mode, a nadmašio je čini se i samog Karla Lagerfelda s njegovim najnovijim kreacijama za proljeće/ljeto 2016.

Majka i kći, koje sve više nalikuju, sjedile su u prvom redu u društvu poznatog francuskog grafičkog dizajnera Jean-Paula Goudea. Svjetski mediji nisu čekali s naslovima tipa 'Lily Rose Depp je majčina kopija', no ako se bolje promotri početak Vanessine karijere, nisu daleko od istine.

Bivša supruga Johnnyja Deppa na pozornicu je stala s 14 i od tada nije bilo zaustavljanja ni u glazbi ni na filmu. Jedinstvena Vanessa anđeoskog glasa zaludila je svijet singlom 'Joe le taxi' 1987, kad je imala tek 14 godina, a tri godine kasnije već je bila dobitnica nagrade Cesar za najveću nadu francuskog filma koju joj je donijela uloga u drami 'Noche Blanche' Jean-Claudea Brisseaua. Zbog svega navedenog Vanessu uopće ne zabrinjava to što su svi reflektori trenutno upereni u njezinu 16-godišnju Lily Rose - ona je poput nje postala zaštitno lice za Chanel, a i ponude za film redaju se jedna za drugom.