ZA CHIC KOMBINACIJE

Uz ove cool komade iz Zare riješili ste proljetne stajlinge u trenu

18.03.2024 u 13:25

Bionic
Reading

Omiljeni španjolski brend u sastavu Inditexa bez sumnje je uvijek vrlo visoko na ljestvicama popularnosti kad se radi o trendi komadima za koje ne treba potrošiti previše novca

U potrazi ste za osvježenjem proljetne garderobe? Onda će vas zasigurno oduševiti ponuda Zare, brenda poznatog po trendi komadima po pristupačnim cijenama.

Spas u potrazi za proljetnom garderobom ponovno dolazi s potpisom španjolskog brenda, a koji samo bilježi uspjehe u poslovanju.

Trik je dakako u temeljnim komadima koji se brzo i lako kombiniraju, vrlo su elegantni, udobni i nikad ne izlaze iz mode.

ISPLATIVI MODELI

Dočekajte proljeće sa stilom: Pet haljina s polica Zare za svačiji stil i prigodu

Pogledaj galeriju

Osim toga, kupnjom basic odjeće za novu sezonu uspjet ćete nekako preživjeti do onih poznatih ljetnih sniženja. I ako možda niste baš detaljno pratili novitete na nedavnim tjednima mode, čim bacite pogled na najnoviju Zarinu kolekciju, bit će vam posve jasno u koje komade treba investirati ovoga proljeća.

Dakle sve će biti u znaku resica, bluza od popelina, natikača, lepršavih suknji, oversized sakoa, majica s lađa izrezima...

Evo u kojih osam cool proljetnih komada iz Zare vrijedi investirati:

Jakna s resicama

Izrađena od brušene kože i s resama na prednjoj, stražnjoj strani i rukavima, ova jakna se čini kao pravi dragulj za nošenje uz traperice i čizme u najčišćem boho stilu. Želite li ovom looku dodati elegantni štih, odaberite bijele hlače, glavni odjevni komad ljeta.

Haljina s perlicama

Ovo je ujedno vrlo profinjena i efektna haljina pa je možete nositi za svečane prigode, uz npr. salonke i statement naušnice.

Čipkasti body

Tzv. bardot ovratnik trend je od početka godine i ako smo ga ovih mjeseci nosili na džemperima, sada se seli na haljine, pa čak i na bodyje poput ovog divnog s potpisom Zare.

Bajkerska jakna

Ovaj trend jakni neprolazan je klasik kojim nikad ne možete pogriješiti. Ako volite takav stil, koji nikada ne izlazi iz mode, birajte kraći oversized kroj.

Boyfriend traperice

Laskave i cool, odlična su opcija uz loaferice ili balerinke te ih možete nositi u brojnim prigodama. Svakako nabaviti!

Krznene loaferice

Ove divne loaferice izgledaju besprijekorno i uz traperice i uz svečane hlače. Pa ako vam se sviđaju, uvrstite ih u svoju proljetnu kolekciju.

Prugasta košulja

Košulja je osnova koja nikako ne smije nedostajati u proljetnoj garderobi, a želite li odmak od klasične bijele, prugasta je savršena alternativa koja ide uz sve.

Bijele hlače

Ako još uvijek nemate par bijelih hlača u ormaru, razmislite o tome da ih nabavite. Prošle godine smo ih nosili u culottes varijanti, a ovoga proljeća slobodno odaberite traperice ili npr. elegantne hlače klasičnog stila u bijeloj boji.