BESPRIJEKORNO SKLADNO

Uvijek vjerna svom stilu: Supruga Dominika Livakovića oduševila odabirom modnih komada

28.07.2022 u 17:56

Bionic
Reading

Dominik i Helena Livaković nakon vjenčanja održanog u njegovom rodnom Zadru, otišli su malo odmoriti na otok Vis i tamo proveli nezaboravne zajedničke trenutke. Tamo je nastala i fotografija koju je lijepa Helena sada pokazala javnosti, a koja je naprosto oduševila sve modne ovisnice

Zagrepčanka Helena Matić modu ima u malom prstu, a pokazuje to svakom svojom novom objavom na društvenim mrežama. Tako ni niz njezinih novih fotografija nije prošao nezamijećeno.

Novopečena supruga vratara Dominika Livakovića pokazala je kako su odmarali na Visu, a tamo su nastale i njihove nove divne fotografije.

Na njima lijepa Helena pozira u smjeloj odjevnoj kombinaciji koja je naišla na sve pohvale ljubiteljica minimalizma i jednostavnih krojeva. Ova bivša klizačica, danas s diplomom modnog dizajna, najradije bira jednobojne, jednostavne krojeve s minimalno detalja, a uvijek ih začini dobrim modnim dodacima.

Na sebi je za šetnju otokom odabrala bermude koje su ove sezone apsolutni hit i koje su elegantna zamjena za vruće hlačice. Njih je stilizirala sakoom u istom tonu te basic bijelom majicom.

Sve je podigla Dior Lady torbicom u bež boji i Bottega Veneta ravnim natikačama.