NIJE ODOLJELA NJEGOVOM TALENTU

Uspjeh vrijedan divljenja: Gotovo 60 milijuna ljudi vidjelo je stajling koji je naš proslavljeni dizajner osmislio za američku pjevačicu

08.09.2020 u 15:13

Bionic
Reading

Prošlo je više do 10 mjeseci otkako je slavna američka pjevačica Doja Cat osvanula u svom video spotu za pjesmu 'Rules' u prepoznatljivom ljubičastom kostimu koji je za slavnu pop zvijezdu izradio proslavljeni riječki dizajner Juraj Zigman. Spot danas broji gotovo 60 milijuna pregleda, a dizajner se ovim uspjehom tek sada pohvalio

U video spotu za pjesmu 'Rules' američka pjevačica Doja Cat plijeni seksepilom u ekstravagantnom ljubičastom kostimu koji nosi potpis našeg proslavljenog modnog dizajnera s riječkom adresom, Juraja Zigmana.

Zigman je na svom službenom Instagram profilu podijelio fotografiju koja prikazuje scenu iz spota u kojoj Doja Cat šeta pustinjom u njegovoj prepoznatljivoj kombinaciji s izrezima i korzetom koji je postao njegov zaštitni znak, držeći u ruci prozirni kovčeg prepun novčanica.

Fotografija je izazvala oduševljene reakcije stranih i domaćih obožavatelja Zigmanova lika i djela koji su riječkom dizajneru čestitali na još jednom svjetskom uspjehu i odlično odrađenom poslu.

Doja Cat - Rules Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube

Doja Cat samo je jedna od brojnih slavnih zvijezda koje su prepoznale Zigmanov talent. Dizajner je za brojne nastupe i video spotove odjenuo neka od najvećih glazbenih imena poput Nicki Minaj, Cardi B, Rite Ore, članica grupe Little Mix, Ciare i Bebe Rexhe, a nedavno je radio i kostimografiju za božićnu reklamu za Pepsi.