STIŽU NASLJEDNICE

Upoznajte supremodele za 21. stoljeće

24.06.2012 u 08:00

Bionic
Reading

One su mlade, prekrasne i sve iza sebe imaju velike kampanje, no mogu li one doista biti nove Naomi, Christy, Cindy, Claudia i Linda? Zašto ne...

Cara Delevingne objavila je na Instagramu svoju sliku gdje pozira u društvu kolegica Lily Donaldson, Lindsey Wixson, Alice Dellal i Karlie Kloss, no jesu li one petorka supermodela za 21. stoljeće?

Cara Delevingne relativno je nova u ekipi i 19 joj je godina. Njezin prvi veliki nastup bio je za Burberryjevu kampanju proljeće / ljeto 2011. Zatim je nosila i velika imena kao što su Stella McCartney, Dolce & Gabbana i Thakoon. Cara je porijeklom imućna, odrasla je u luksuznoj kući u Belgraviji, a uskoro će debitirati u filmu 'Ana Karenjina' uz Keiru Knightley. Nada se da će gluma biti njezin pravi poziv. 'Cara ima najljepše lice i magnetski privlačnu osobnost. Slatka je i vrlo talentirana, ima sposobnost uzburkati energiju u sobi punoj ljudi provocirajući ih da se pitaju 'Tko je ta djevojka'', rekla je Sarah Doukas iz Storm modelsa za Vogue.

Lily Donaldson, rođena u Londonu, sa 25 je godina najstarija u ekipi i već je krasila više naslovnica Voguea te bila lice Diora i Dolce & Gabbane. Nazivaju je jednim od najljepših britanskih izvoznih proizvoda.

 
Lindsey Wixson, rođena u Kansasu, ima samo 18, a vole je zbog njezinih putenih usana i široko razmaknutih prednjih zubi. Već je pozirala za Miu Miu, Alexandera McQueena i Galliana, a sav taj uspjeh došao je nakon što su je u školi zlostavljala druga djeca.


199193,198329,198459,196687

Alice Dellal je nasljednica nekretinskog tajkuna, kći je bivšeg brazilskog modela i sestra Charlotte Dellal. Ljubiteljica je piercinga, a bila je među prvima koji su počeli nositi 'undercut' (frizuru u kojoj je jedan dio glave obrijan). Najčešće je u potrganim mrežastim čarapama i kratkim hlačama. Dio je londonske scene, druži se s društvom u kojem su Pixie Geldof i Nick Grimshaw i svira bubnjeve u bendu Thrush Metal. No, ne dopustite da vas to zavara, već je snimala kampanje za Chanel za njihov model torbe 'Boy' i Karl Lagerfeld je prilično cijeni.

Amerikanka Karlie Kloss ima samo 19 godina i poznata je po svom hodu na pistama i nevjerojatnoj figuri. Prvi put prošetala je pistama u dobi od 15 godina, a od tada se pojavila u kampanjama za Yves Saint Laurent i Dior. Prošle godine je i debitirala kao anđeo Victoria Secreta. Galliano ju je čak usporedio sa supermodelima osamdesetih, rekavši da je ona jedna od 'onih' djevojaka, poput Naomi, Linde i Shalom. 'Kad sam je prvi put vidio, samo sam zašutio', rekao je Galliano. 

Impresivnoj grupi veličanstvenih djevojaka nedostaje još samo Arizona Muse da bi bili savršena šestorka, zaključuje Telegraph.