SAVRŠEN SPOJ

Unuka princeze Grace Kelly zna kako se privlače pogledi

27.03.2018 u 21:59

Bionic
Reading

Charlotte Casiraghi, kći princeze Caroline od Hanovera i unuka princeze Grace Kelly, svima je očitala modnu lekciju i pokazala kako izgleda žena koja zna spojiti osobnost i modne trendove

Deveta u redu za nasljedstvo kneževine Monako, princeza Charlotte svojim je posljednjim pojavljivanhem u javnosti pokazala koliko je modno osviještena. Osim što potječe iz obitelji žena istančanoga stila koje su obilježile cijelu jednu modnu eru, 31-godišnjakinja je pokazala i hrabar odmak izgradivši prepoznatljiv stil.

Naime, unuka američke glumice i monegaške princeze Grace Kelly čiji lik i djelo i danas mnogi obožavaju, na Balu ruža istaknula se u crnoj Saint Laurent haljini iz posljednje kolekcije koja osvaja neobičnim gornjim dijelom. Bijela perjana kreacija preko ramena dala je lijepoj brineti poseban sjaj.

  • +6
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako u njezinom stajlingu prevladava elegancija kao što i priliči tituli koju nosi, Charlotte se ne boji iskombinirati klasične modele s nešto avangardnijim detaljima koji na koncu čine savršen spoj.

Osim slavne bake, i Charlottina majka prava je modna ikona te je već godinama muza velikom Karlu Lagerfeldu.

Mlada ljepotica u koju su te večeri bili upereni svi pogledi, pojavila se u društvu partnera Dimitrija Rassama s kojim je prije nekoliko dana objavila zaruke.