jesenski look

Udobno itekako može biti chic: Ove hlače svidjet će se čak i onima koji preziru trenirke

21.09.2023 u 09:24

  • +2

Jessica Alba

Izvor: Profimedia / Autor: LaStarPixMEDIA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bionic
Reading

Jesenska sezona samo što nije počela u punom sjaju, a Jessica Alba prošetala je savršeno udobne i chic casual hlače koje će se svidjeti čak i zagriženim ljubiteljicama klasike koje trenirke preziru

Unatoč tome što jesensku sezonu povezujemo s komadima poput mekanog pletiva i toplih jakni, jedan element, koji teško možemo deklarirati kao 'udoban' su traperice. Unatoč sve snažnijem trendu modela širokih nogavica, teško da i jedne traperice budu udobne poput trenirke. No, zato su tu meke i tako udobne hlače širokih nogavica, stilski dotjerana verzija fashionisticama omraženih trenirki.

A one i najsumnjičavije stajling Jessice Albe viđen u Santa Monici uvjerit će da su udobne hlače sve što im treba za savršeno chic i udoban jesenski stajling. Glumica je snimljena u shopping izlasku u odjeći zemljanih tonova, smeđim nijansama koje su ove sezone vrlo trendi i stilski poželjna alternativa vječnoj crnoj.

Pripijenu smeđu majicu kratkih rukava s kombinirala je trenirka-hlačama u boji devine dlake koje su lijepo pristajale u struku te su se u nogavicama širile, stvarajući iznimno laskavu siluetu koja se također činila vrlo udobnom. Kao završni detalj chih i ležernog izgleda bio je tu džemper iste smeđe nijanse zavezan oko struka te konjak smeđa torba ruksak.

Hlače su bile prošivene po sredini, što im je dalo lijepu strukturu i prizvuk elegancije, a svijetlosmeđa boja izgledala je luksuznije od klasične sive nijanse. Iako se mogu činiti poput trenirke, kvalitetna tkanina poput pletiva i ne tako širok kroj pretvaraju ovaj tip hlača u nešto daleko ljepše od prosječnih trenirki. Zapravo, možete ih nositi za posao, putovanje i bilo koju drugu priliku između. Kombinirajte ih s vječnim tenisicama ili pak poput Gigi Hadid s bijelimbluzama, sakoom, pa čak i vintage Diorom.

  • +3
Udobne hlače Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo