VAMPIRSKA ANTI-AGEING TERAPIJA

Ubrizgajte vlastitu krv u lice i pomladite se

03.11.2009 u 11:19

Bionic
Reading

Otkriven je izvor vječne mladosti. Nalazi se u nama samima, dovoljno je samo ubrizgati vlastitu krv u lice i godine se brišu same od sebe

U potrazi za izvorom vječne mladosti, znanstvenici i razni stručnjaci za ljepotu dosad su pokušali razne kombinacije. Najnovija u nizu je šokantni tretman koji predlaže francuski liječnik Daniel Sister, nazvan 'terapija Drakula'.

Ovaj kontroverzni tretman podrazumijeva ubrizgavanje vlastite krvi u lice, a djeluje tako da se u krv iz koje se izdvoje eritrociti, plazma i trombociti, dodaju vitamini i aminokiseline te se obogaćeni serum injekcijama ubrizgava u lice. Ovakav obogaćeni serum, nazvan S3 (Stimulated Self Serum), prema riječima dr. Sistera, stimulira obnavljanje DNA, zacjeljivanje ožiljaka, a suhu i borama izbrazdanu kožu 'pegla', i to bez sintetičkih filtera i laserskih tretmana.

Iako će većini tretman serumom S3 zvučati kao znanstvena fantastika, činjenica je da se u stomatologiji već više od dvadeset godina koristili sličan 'osobni' serum kojim se pacijenti tretiraju protiv povlačenja zubnog mesa. Nekoliko američkih studija također je pokazalo da ubrizgavanje obogaćene plazme pomaže sportašima da se brže oporave nakon ozljeda.

'Pomislio sam, ako je terapija obogaćenim serumom dovoljno dobra za kosti i meka tkiva, onda bi mogla biti još bolja za tretiranje kože', kazao je dr. Sister. Kontroverzni tretman koji je, tvrdi on, izrazito učinkovit i sasvim prirodan, stoji 800 dolara, a preporučuje se ponavljanje svakih šest mjeseci.