UPUTILE SE NA IZLOŽBU

U 'martama' i zelene kose: Jennifer Lopez i njezina kći Emme njeguju posve drukčiji modni stil

26.08.2021 u 13:17

Bionic
Reading

Prelijepa Jennifer Lopez, poduzetnica, glazbenica i pjevačica, uvijek je savršeno dotjerana, a njezini stajlinzi nikad ne mogu proći nezapaženo

Atraktivna Amerikanka portorikanskih korijena uputila se na izložbu Vincenta Van Gogha s 13-godišnjom kćeri Emme, koju je dobila u braku s glazbenikom Marcom Anthonyjem.

I dok je Jennifer kao i obično bila skockana od glave do pete i privlačila poglede na ulicama LA-ja u još jednom zavodljivoj modnoj kombinaciji koja je uključivala bijelu haljinu s ukrasnim volanom i visoke kožne čizme, njezina se kćer odjenula posve drukčije.

Baš poput mnogih vršnjakinja, Emme njeguje stil nadahnut modom 90-ih, osobito buntovnim grungeom, pa je kombinirala oversized džemper smeđih tonova, traper bermude i niske marte koje su se u velikom stilu vratile na modnu scenu unazad nekoliko godina.

Jenniferina kćer je kosu obojala u neobičnu nijansu zelene, a stajling je upotpunila i naočalima okruglih okvira.

  • +20
Ben Affleck i Jennifer Lopez na mjuziklu Hamilton Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez-Max Lopes / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, iz braka s Marcom Anthonyjem, Jennifer ima i sina Maxa, Emmeinog brata blizanca.

J.Lo u posljednje vrijeme ima pune ruke posla, pa je snimila i novu kampanju za brend Coach čije je već neko vrijeme zaštitno lice.

I dok na poslovnom planu bilježi uspjehe, 52-godišnjoj Jennifer u privatnom životu također cvatu ruže pa se ne odvaja od svog novog/starog dečka, glumca Bena Afflecka.