TRACEE ELLIS ROSS

U haljini neočekivanih proreza sve je bacila u drugi plan

07.03.2024 u 17:46

Bionic
Reading

U svijetu poznatih dama iz Hollywooda, nitko se ne zabavlja više u stvaranju izdanja za crveni tepih od Tracee Ellis Ross, zvijezde serije 'Black-ish' i kćeri legendarne disco dive Diane Ross

Poput mlađe kolegice Zendaye ili kraljice modne avangarde, Tilde Swinton, 51- godišnja glumica nerijetko servira modni spektakl na crvenom tepihu, istovremeno pomičući i igrajući se modnim granicama onoga što za zvijezdu s holivudske A-liste predstavlja svečano odijevanje.

Za ovu tvrdnju dovoljno je uzeti za primjer njezino posljednje izdanje. Tracee Ellis Ross ove je godine imala čast postati domaćinom dodjele Billboard Women in Music Awards u Los Angelesu, na plavom tepihu pojavivši se u kreaciji koja trend zavodljivih izreza podiže na sasvim novu razinu.

Odabrana haljina dužine midi djelo je španjolskog brenda Loewe, s kontrastnim bojama na različitim komadima drapirane tkanine i velikim izrezima na području torza.

Tracee Ellis Ross Izvor: Profimedia / Autor: Tammie Arroyo / AFF-USA.com / PA Images / Profimedia

Ova jedinstvena haljina, po zamisli Ross i stilistice Karle Welch, zaslužila je jednako jedinstvene dodatke. Oni su uključivali crne kožne štikle s oblim vrhom i dramatičnom potpeticom, par velikih prstena s dragim kamenjem u zelenoj i narančastoj boji, hrpu zlatnih narukvica isprekidanih velikim narančastim kristalom ovalnog oblika i viseće naušnice od crnih perli.

Eksperimentalni osjećaj za stil zvijezde serije 'Black-Ish' posljednjih mjeseci došao je od punog izražaja na ulicama New Yorka kada je, kao na novoj dodjeli Billboarda, dominirala u efektnim komadima španjolskog Loewea.

U intervjuu za kanadski Elle, Ross je svojedobno progovorila o pronalaženju vlastitog stila.

'Odijevanje je uvijek bilo način na koji izražavam svoju kreativnost. Neko vrijeme, posebno u srednjoj školi i tijekom tinejdžerskih godina, odjeća mi je bila poput oklopa, način da se zaštitim. Kad bi moja odjeća bila dobra, osjećala sam se kao da bih mogla osvojiti cijeli svijet. Kasnije, u mojim 20-ima i 30-ima, kada sam se počela osjećati ugodnije u vlastitoj koži, moda je postala jedno od najvažnijih sredstava mog samoizražavanja. Oduvijek volim modu i dobro se odijevati. Štoviše, odjeća - bilo da se radi o majici kratkih rukava s nekim tekstom ili nevjerojatnom odijelu - je pokazatelj onoga tko ste', otkrila je 2022. godine.

TRACEE ELLIS ROSS

Uvijek je genijalno odjevena, a sad je pokazala stajling kakav se rijetko viđa - i gorko požalila

Pogledaj galeriju