ZENDAYA

Na crvenom tepihu nema konkurenciju: Nova ikona stila u haljini koja ne trpi donje rublje

26.02.2024 u 13:34

Bionic
Reading

Nakon što je 'srušila' internet u robotskom odijelu Thierryja Muglera iz 1995. godine, slavna Zendaya i stilist Law Roach priredili su novu modnu poslasticu

Zvijezda serije 'Euforija' i ZF franšize 'Dune', složit će se brojni, podigla je modnu ljestvicu previsoko, no sa stilistom Lawom Roachom još uvijek ima puno aseva u rukavu, što dokazuju iz tjedna u tjedan.

Već na samom početku promo turneje filma 'Dune 2', dala je do znanja zašto slovi za novu ikonu stila i slavnu damu koja gotovo da nema konkurenciju na crvenom tepihu. Od Mexico Cityja do Seula, ulogu pustinjske princeze u ZF hitu dočarala je nebrojenim futurističkim izdanjima, a uvjerljivo najveću pozornost osigurala je u britanskoj prijestolnici.

  • +8
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: TEVE VAS / IMAGO STOCK&PEOPLE / PROFIMEDIA

Kada se na londonskom Leicester Squareu pojavila u robotskom odijelu Thierryja Muglera iz 1995. godine, malo koga je ostavila ravnodušnim, a ovaj modni trenutak za pamćenje sa stilistom Lawom Roachom pokušala je nadmašiti u Velikoj jabuci.

Na crvenom tepihu ponovno je imala svu pozornost, ovoga puta u senzacionalnoj bijeloj haljini dizajnera Stéphanea Rollanda.

Predstavljena u kolekciji za novu sezonu porljeće/ljeto, ističe se futurističkim izgledom postignutim odvažnim prorezom na području torza i bedara, ali i zlatnim skulpturalnim aplikacijama pri samom dnu.

Ovu, i više nego upečatljivu, kreaciju za njujoršku premijeru filma 'Dune 2' 27- godišnja Zendaya naglasila je bujnom, valovitom frizurom, uz dijamantno prstenje brenda Bulgari za koji nastupa u ulozi zaštitnog lica.

  • +3
Zendaya Izvor: Profimedia / Autor: Dimitrios Kambouris / Getty images / Profimedia